Cum a încheiat comuna Bogați anul 2018?

Anul 2018 a unul marcat de succes pentru comuna Bogați. Primarul Ion Gârleanu, împreună cu echipa sa din administrația locală, a demarat o mulțime de proiecte foarte utile comunității. Vorbim despre proiecte finalizate sau în curs de finalizare și finanțare. 

Printre acestea se numără:

- Înfiintarea retelei de canalizare si statia de epurare, finantate de MDRAP in valoare de 8.973610,46lei. Lucrările continuă, următorul pas fiind executarea branșamentelor electrice.
- Extindere a sistemului de canalizare cu o valoare de 4.267.299 lei. Se asteapta semnarea contractului de finantare.
- Constructia unui pod din beton armat pe Drumul Comunal Glamboc, peste paraul Glamboc in satul Susenim, finantat de MDRAP cu o valoare de 1.931.777 lei. Lucrarea este in derulare.
- S-a depus un proiect de modernizare drumuri de interes local in comuna Bogati, avand o lungime totala de cca. 12Km, solicitare depusa la MDRAPFE pentru finantare prin PNDL.
- A fost intocmit Plan Urbanistic General al Comunei Bogati, astfel investitia a cuprins toate ulitele si vor fi asfaltate, in valoare totala de 129.815 lei.
- S-au finalizat lucrarile la obiectivul de investitie ‘’Modernizare iluminat public in comuna Bogati, judetul Arges’’.
- ‘’Executie foraj in satul Bogati, comuna Bogati’’, in valoare de 157.182 lei. Lucrarea este in derulare.
- Proiectul privind infiintarea unui sistem de distributie gaze natural cu o valoare de 8.000.000 lei, care are in vedere cresterea calitatii vietii, crearea de noi locuri de munca prin sprijinirea dezvoltarii economice in contextual dezvoltarii structurilor de sprijinire a afacerilor, avand un impact pozitiv asupra mediului inconjurator prin reducerea poluarii si protejarea stratului de ozon, prin micsorarea suprafetelor de padure care se vor defrisa. Această inițiativă a fost depusă la Ministerul Energiei.
- Reabilitatea Școlii Gimnaziale ”Radu cel Mare”, fiind înlocuită tâmplăria și efectuandu-se reparatii capital de consolidare a zidului dinspre terenul de sport.
- S-a obtinut aprobarea pentru constructia unui Centru Cultural modern, efectuandu-se toate procedurile corespunzatre, concesionare teren pentru Guvernul Romaniei, licitatie, semnarea contractului de finantare.