(VIDEO) Cu roțile în sus, la Bradu! Șoferul este căutat

UPDATE, ora 10.30

Echipajele de intervenție au ajuns la locul evenimentului rutier, acolo unde au găsit doar o mașină răsturnată în șanț. Nicio altă persoană. Din descrierea apelantului era vorba de două mașini implicate și două victime.

În acest moment, șoferul este căutat, dar ținând cont că nu sunt victime, acesta nu este pasibil de amendă. Trebuie să se prezinte în 24 de ore la sediul Poliției pentru a declara incidentul.

Dacă polițiștii vor stabili că autoturismul a fost condus de o persoană fără permis de conducere sau sub influența alcoolului se vor lua măsurile care se impun.

Conform martorilor, după ce a ajuns cu roțile în sus, șoferul ar fi fugit pe câmp în șosete. 

”A fost verificat proprietarul masinii si are permisul valabil, dar nu se stie daca el este si cel care a condus. În acest sens, se fac cercetări. Daca nu va fi gasit, șoferul are 24 de ore la dispoziție sa declare evenimentul.”, susțin polițiștii.

 

Accident rutier, în aceasta dimineață, în localitatea Bradu, la intersecția cu Pârvu Roșu. Din primele informații, doua autoturisme s-au ciocnit. Impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini a ajuns in afara părții carosabile, răsturnându-se. La fața locului se deplasează pompierii, cu o autospecială de intervenție, și un echipaj SMURD. Evident, vor ajunge in zonă și polițiștii.

 

CITEȘTE ȘI ... (VIDEO) Imagini din interiorul ambulanței lovite și răsturnate la Pitești! Impact violent

Potrivit celui care a sunat la 112 sa solicite ajutor, doua persoane ar vrea nevoie de îngrijiri medicale.


 

Foto ISU Arges