Cu puţinii bani rămaşi după investiţia în politică, Cătălin Gherzan deschide o şcoală privată şi la Ştefăneşti

După două runde electorale epuizante, şi fizic, şi financiar, Cătălin Gherzan revine la businessul său de bază cu planuri de extindere. Ce nu a reuşit să facă la Bradu, din cauza opoziţiei unor consilieri locali, va face la Ştefăneşti. 

CITEȘTE ȘI... Ministrul Muncii, Raluca Turcan - revoltată de pensia lui Bălășoiu : „Este strigător la cer!”

Din aprilie, în spatele blocurilor din oraşul Brătienilor, se va deschide o unitate de învăţământ particular din familia Lexford Castel. După cum ne-a declarat fondatorul acestei şcoli private, Cătălin Gherzan, în cadrul acesteia va funcţiona o şcoală cu clasele I-VIII, grădiniţă cu program prelungit, cu trei grupe a câte 15 copii, şi after school. 

Unitatea va asigura toate normele de protecţie, cu spaţii generoase, cu loc de joacă şi teren de sport. Deja se pot face înscrieri, pentru că din luna aprilie se va deschide afterul şi grădiniţa, iar din anul şcolar 2021-2022 va fi complet funcţională şi şcoala. 

CITEȘTE ȘI... Lucian Mîndruță a încercat o zi întreagă să-și înscrie mama la un vaccin, în Argeș

Lexford Castel funcţionează din 2007, dezvoltând permanent oferta educaţională. A reuşit să creeze pentru preşcolari şi elevi un climat propice formării și dezvoltării calităților și deprinderilor elevilor, îmbinând metodele tradiționale de predare-învățare cu cele moderne, în conformitate cu programa emisă de Ministerul Educației.


Sursa: Săptămânal Ancheta