Cu platforma pe contrasens: O mașină lovită și o alta răsturnată

Traficul a fost blocat, în această dimineață, pe DN7, drumul care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Drăganu.

CITEȘTE ȘI ... (video) ALERTĂ în PITEȘTI! Focar de pestă porcină în fondul de vânătoare Trivale


O autoutilitară condusă de tânăr de 20 de ani, din localitatea Husasău, județul Bihor, a ajuns pe contrasens lovind două autoturisme. Autoutilitara, de tip platformă auto, transporta trei autoturisme. Într-o curbă la dreapta, tânărul șofer a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de o mașină conducă de un argeșean în vârstă de 30 de ani. De aici, platforma s-a ciocnit de un al doilea autoturism condus de un bucureștean de 51 de ani. Cea de-a doua mașină a ajuns în șanț cu roțile în sus.

CITEȘTE ȘI ... (video) Impact frontal între un tir și un autoturism! Bărbat mort...


În urma impactului a fost rănit un bărbat de 44 de ani, din București, pasager din al doilea autoturism. Victima a fost transportată la spital cu răni la cap și torace.

La locul accidentului au intervenit polițiștii, un echipaj de la ISU, cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD și o ambulanță de la SAJ Argeș.


La această oră, traficul a fost reluat.


Foto ISU Arges