Cu friteuzele profesionale gătitul e mult mai simplu și clienții vor fi multumiți de fiecare dată

Un client multumit e un client fidel, care va reveni ori de cate ori doreste sa manance ceva bun si gustos in restaurant sau in cantina, fast-food. Sa ai clienti fideli este destul de greu, pentru ca oamenii sunt din ce in ce mai pretentiosi.

Daca gustul si modul in care e preparat un fel de mancare ii multumeste si ii incanta vor reveni cu siguranta. Echipamentele speciale pentru restaurante si bucatariile de top asigura tocmai acest gust rafinat si un aspect perfect al preparatelor. Unul dintre cele mai folosite echipamente din orice bucatarie de restaurant sau fast-food este friteuza profesionala. Eficiente si cu un consum redus de ulei, friteuzele moderne pot fi electrice, pe gaz, de banc, duble sau simple, pot avea si dulap inchis sau suport, sunt usor de folosit si de intretinut.

Corpul din otel si capacitatile mari, zonele extinse frontale care impiedica scurgerea uleiului, gama variata de utilaje horeca din care puteti alege friteuza dorita, curatatea simpla, acestea sunt doar cateva dintre avantajele. Cu o friteuza profesionala se pot face cei mai buni cartofi prajiti, dar si alte preparate delicioase, pe care clientii le vor manca pe nerasuflate.

Temperatura acestor utilaje horeca se poate regla rapid din termostat, felurile de mancare gatite cu o friteuza nu se vor arde. Intotdeauna temperatura e optima, exista si valve de siguranta si termocuple pentru o folosire eficienta de fiecare data. Firmele care vand friteuze au toate detaliile tehnice pe site, ofera si consultanta specializata gratuita atunci cand doriti sa achizitionati un echipament de acest tip, precum si detalii despre orice functie a acestuia.

Asadar, daca inca mai folositi friteuza veche e cazul sa o inlocuiti cu una noua si eficienta, de la firme de top, cu ajutorul careia puteti prepara rapid si in siguranta orice fel de mancare deosebit.