Cu experiență la Primăria Sectorului 6 și în atragerea fondurilor europene, Alexandru Mîrzac - la cârma comunei Mioarele!

Alexandru Mîrzac, membru Pro România Argeș, este candidatul pentru postul de primar al localității Mioarele. Alexandru s-a născut în localitatea argeșeană, acolo unde și-a petrecut copilăria și adolescența.

CITEȘTE ȘI ... Apel către cetățeni: Dacă vedeți oameni fără adăpost, sunați la Poliția Locală!


Dorința de a evolua l-a adus în capitală, unde a studiat Stiințele Politice la Universitatea din București. A urma un master în domeniul Politici Comparate devenind expert în atragerea fondurilor europene. După o experiență de 7 ani la Primăria Sector 6, argeșeanul își dorește să revină în localitatea natală, cârmuind-o spre mai bine.

CITEȘTE ȘI... În Argeș - Vaccinuri pentru gripă vândute la suprapreţ pe internet. Medicii: "Nu cumpăraţi!"


„Mă numesc Alexandru Mîrzac și am decis să candidez la primăria comunei Mioarele, Argeș. 
M-am născut în Mioarele, aici mi-am petrecut copilăria și adolescența. Am 28 de ani, sunt soț, tată, politolog și funcționar public. 
A venit momentul să îmi cresc copilul și vreau să o fac în locul meu de suflet, în satul Chilii. Însă, în momentul de față, văzând gradul de uzură al comunei noastre, nivelul de trai scăzut al cetățenilor, de soarta cărora nu se interesează nimeni, investițiile inexistente, mă tem că acest lucru nu va fi posibil. 
Tocmai de aceea, am hotărât să candidez pentru funcția de primar, pentru că îmi pasă și pentru ca îmi doresc să asigur bunăstarea comunității noastre. 

Sunt determinat să schimb în bine destinul comunității noastre!
Pentru aceasta, mă încred în cunoștințele acumulate la Universitatea din București, precum și în cele politice și administrative, în experiența pe care am căpătat-o în 7 ani de muncă la Primăria Sector 6 și, mai ales, în înclinația mea umană de a face bine celorlalți.
Vă asigur de consecvența, fermitatea, onestitatea, promptitudinea mea!”, a scris pe pagina personala de socializare.
 

 

Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, îl consideră un tânăr cu potențial, care are planuri mari pentru comuna argeșeană, planuri pentru o dezvoltare la nivel european.

”Este funcționar public și membru Pro România Argeș (nu există nicio incompatibilitate, dat fiind faptul că nu deține o funcție de conducere la nivelul acestei formațiuni).

Tot mai mulți oameni de reală valoare se alătură echipei Pro România Argeș. Urmează ca în curând să vă prezentăm și alte surprize din această perspectivă.”