CTP: ”Putem avea oricând un atentat în România”

O declarație îngrijorătoare a fost făcută de jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi24 "Noi putem avea oricând în România un atentat".

Acesta a mai afirmat că „Pentru Marea Britanie sper ca acest atentat să însemne și faptul că Brexitul e o iluzie a realității. Brexit-ul a fost exact gândirea medievală: cetatea, râul, ridicăm podurile și ne baricadăm în cetate”.

„Am asistat imediat după producerea atentatului de la Londra la o maimuțăreală sinistră, la Ploiești. Cinci adolescenți români au maimuțărit un atentat ucigaș. Auzit mai devreme că e vorba de o glumiță ca să-și facă selfie. E vorba de un lucru sumbru. Unul dintre ei s-a costumat cu turban și cu pelerină, incriminând în felul acesta pe musulmani și pe arabi. Și sunt mulți musulmani în România”, a adăugat jurnalistul.

Potrivit capital.ro, comunitatea musulmană din România cuprinde aproximativ 70.000 de persoane, în majoritate de şcoală sunnită, 98% dintre ei trăind şi practicându-şi paşnic religia, de peste 500 de ani, în Dobrogea.