Cristophe Dridi:

Astăzi, candidatul PNL la Consiliul Judeţean, Emanuel Soare, a avut o întâlnire cu directorul general al Dacia, Cristophe Dridi și președintele ACAROM, Gabriel Sicoe. Emanuel Soare a fost însoțit de europarlamentarul Siegfried Mureșan, vicepreședinte PPE, președintele AAAS, Adrian Miutescu, deputatul Dan Bica, președintele ANRSPS, Gheorghe Alecsei, directorul adjunct al ANAR, Marius Postelnicescu și candidații PNL pentru Primăriile Pitești și Mioveni- Sorin Apostoliceanu și Argentina Culcus.

”Domnul Cristophe Dridi mi-a urat succes și a apreciat modul cum am colaborat in timpul cât eram prefect. Ii asigur pe partenerii de la Dacia-Renault că vom colabora la fel de bine și de la nivelul Consiliului Judetean. Se poate și în Arges!”

 

”Cu o contribuție de 3% la PIB-ul României și o cifră de afaceri de 6 miliarde de euro, Grupul Renault Romania contribuie decisiv la dezvoltarea judetului, mai ales prin locurile de munca pe care le oferă argesenilor. Dacia-Renault a contribuit la efortul de combatere a pandemiei, oferind un laborator de testare COVID Spitalului Mioveni, 700 de racorduri pentru ventilatoare mecanice și reparând 50 de ventilatoare mecanice.

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a explicat că reducerea emisiilor de CO2 se poate face doar in parteneriat cu industria. Guvernul Orban a reușit să urgenteze construcția autostrăzii Pitesti-Sibiu, iar domnul Dridi a fost prezent, la invitația mea, la semnarea contractului pentru tronsonul 5 Pitesti-Curtea de Arges.”
 

 

Acest material a fost comandat de Partidul National Liberal - Filiala  Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200012