Cristian Mitrofan: „Vreau să facem din Curtea de Argeș încă un exemplu de urmat”

„Orașele aflate în grija primarilor PNL au încheiat mai repede păcătoasa de tranziție”- susține Cristian Mitrofan, candidatul PNL la Primăria Curtea de Argeș. Potrivit acestuia, exemplele de succes ale administrațiilor liberale sunt dovezi clare că se poate și în Cetatea Basarabilor, cu atât mai mult, cu cât vorbim de un municipiu atât de bogat în istorie, cultură și spiritualitate.   

 

 „În orașele conduse de primari PNL, politica face anticameră la administrație și nu invers”


„Sunt 30 de ani de când sperăm într-o Românie normală. Vrem o țară ca afară, cu orașe dezvoltate, infrastructură pusă la punct, economie locală puternică și viață culturală. Sătui de tranziție, ne uităm cu jind peste gard. Vestea bună e că nu trebuie să ne uităm prea departe. În ultimii ani, Partidul Național Liberal a demonstrat că știe să facă politică la vârf și administrație la nivel local. Când politicul susține administrația locală cu programe de investiții puse la punct de gospodari care știu teritoriul ca-n palmă, se întâmplă lucruri extraordinare. În orașele conduse de primari PNL, politica face anticameră la administrație și nu invers. Interesele de partid sunt și au fost mereu dictate de interesul cetățeanului și al comunității. Prin investiții puternice și programe de dezvoltare locală administrate de gopsodari inimoși, orașele aflate în grija primarilor PNL au încheiat mai repede păcătoasa de tranziție. Oamenii trăiesc mai bine, sunt mai fericiți, se simt mai în siguranță.
La Alba Iulia, viziunea și energia lui Mircea Hava fac orașul să renască și, odată cu el, însăși istoria acestui loc. Curtea de Argeș are la fel de multe de oferit locuitorilor săi și oamenilor care o vizitează: un patrimoniu inestimabil, istorie, cultură, spiritualitate. Cu experiența și energia pe care le am și inspirat de poveștile de succes ale PNL în administrație, vreau să facem din Curtea de Argeș încă un exemplu de urmat.” - spune Cristian Mitrofan, candidatul PNL la Curtea de Argeș.

 

 

 Proiecte pentru Curtea de Argeș


În mod pragmatic, proiectele sale pentru oraș sunt legate de:
1. Apă bună și ieftină pentru Curtea de Argeș prin modernizarea stației de epurare și a rețelei de canalizare.
2. Facturi mai mici la întreținere prin anveloparea termică a blocurilor, ceea ce va aduce reduceri de până la 40% a costurilor.
3. Locuri de muncă bine plătite prin dezvoltarea unei zone industriale după modelul din Oradea pentru a atrage companii puternice.
4. Transport gratuit pentru elevi, studenți și pensionari.
5. Curtea de Argeș, un oraș frumos - acoperișuri noi pentru toate blocurile, spații verzi îngrijite, iluminat public cu led în tot orașul.
6. Promovarea potențialului turistic extraordinar al orașului, infrastructură pentru turismul cultural-ecumenic, creșterea veniturilor din turism.
7. O șosea de centură ce va elibera orașul de tranzit și va asigura legătura cu viitoarea autostradă.
8. Parcări la îndemână și sensuri giratorii, noi străzi pentru eliberarea bulevardului Basarabilor și zonei industriale.
9. O primărie deschisă către oameni - transparență și servicii online disponibile pentru toată lumea.
10. Un primar cu bun-simț, aflat în permanent dialog cu cei care l-au ales, care muncește doar pentru comunitate.