Cristian Mitrofan: ,,Mulți spun că vor schimbare, dar numai de cetățenii orașului depinde ca aceasta să se și producă!

Oamenii vor o schimbare și la Curtea de Argeș, susține Cristian Mitrofan, candidatul PNL la Primărie. Primul pas pentru schimbare însă trebuie să îl facă chiar cetățenii, ieșind la vot.

„Lumea este nemulțumită în mare parte, nu mai vrea lucruri de mântuială sau lucruri făcute la final de mandat. Oamenii doresc lucruri importante, profunde, lucruri pe care le-am prins în programul nostru. Mulți spun că vor schimbare, dar numai de cetățenii orașului depinde ca aceasta să se și producă. De aceea, îi invit să vină la vot. Ei sunt primii care pot genera această schimbare, apoi noi, ținându-ne de fiecare promisiune în parte.”, a declarat Cristian Mitrofan.

 


PROIECTE PENTRU CURTEA DE ARGEȘ


Candidatul PNL are, probabil, una dintre cele mai constructive campanii electorale, concentrându-se pe proiectele și lucrurile pe care vrea să le facă pentru Curtea de Argeș. V-am prezentat în edițiile anterioare ale săptămânalului „Ancheta” parte din viziunea sa. Numărul acesta, Cristian Mitrofan le va transmite cetățenilor din localitate ce vrea să facă în privința turismului, a serviciilor și a transportului. 


Turism fără infrastructură bine pusă la punct nu există!


„Curtea de Argeș, orașul regal, are atâtea obiective de interes turistic și cultural! La fiecare pas întâlnesti monumente de arhitectură, locuri încărcate de memorie, repere ale culturii nationale. Toate acestea sunt motive să facem din Curtea de Argeș un obiectiv turistic important. Pentru asta avem nevoie de infrastructură și de o bună administrare a patrimoniului. Am demonstrat în cariera mea atât pasiune, cât și pricepere pentru acest domeniu, pe care îl voi considera în continuare o prioritate a programului meu. Încrederea numeroaselor personalități din cultură în abilitățile mele îmi confirmă că drumul pe care l-am ales în această campanie nu este unul întâmplător!”

 

 

Rețeaua de apă și canalizare - extremă urgență


„Avem nevoie de apă potabilă curată și ieftină. În viitorul mandat de primar, voi munci pentru a aduce Curtea de Argeş la normalitate, în rând cu orașele civilizate! Pentru că știm cu toții că se poate, nu prin cuvinte mari, ci prin muncă, să refacem stația de epurare, să renovăm rețeaua de apă și canalizare și să o extindem acolo unde este nevoie. Fără acestea nu putem vorbi despre turism dezvoltat sau educație. Cu siguranță, fără acestea nu putem vorbi nici despre sănătatea locuitorilor Curții de Argeș și nici despre dezvoltarea orașului.”

 


Investiții în transportul în comun


„Un transport în comun eficient și civilizat are implicații mult mai mari asupra vieții orașului nostru decât credem. De la trafic mai redus, la reducerea poluării, la încurajarea turismului. De aceea cred că este necesar să investim și să încurajăm transportul în comun. Cu cât mai mulți oameni îl vor folosi, cu atât orașul nostru va avea de câștigat. De aceea cred că măsura gratuității   pentru anumite categorii poate fi una de bun augur.”

 

 

 

 


Emanuel Soare: „Orașul regal merită mai mult!”


Prezent în campanie alături de Cristian Mitrofan, Emanuel Soare, candidatul PNL la Consiliul Județean, a declarat că cetățenii orașului regal cu siguranță merită mai mult. 


„Cetățenii din Curtea de Argeș merită un oraș cu adevărat regal! Împreună cu domnul Cristian Mitrofan, candidatul PNL pentru Primăria Curtea de Argeș, am stat de vorbă cu oamenii și avem mult de lucru: de la dezvoltarea turismului până la asigurarea apei potabile, la un preț rezonabil. Eu și echipa PNL pentru Consiliul Județean Argeș vom susține proiectele viitorului primar al orașului, Cristian Mitrofan.”, a declarat Emanuel Soare.