Cristian Mitrofan, în lupta pentru primăria Curtea de Argeș: Sunt multe de făcut!

Candidatul PNL pentru Primăria Curtea de Argeș, Cristian Mitrofan, transmite un mesaj locuitorilor și promite un mandat aflat sub semnul schimbării și modernizării.

”Sunt recunoscător pentru șansa de a munci pentru transformarea în bine a orașului nostru. Decizia colegilor mei de a mă susține pentru a candida la funcția de primar pentru Curtea de Argeș mă onorează. Vin acum să vă spun ca votul dumneavoastră pentru mine și echipa PNL va fi un vot caștigător pentru Curtea de Argeș.
Sunt multe de făcut! Cu toții ne iubim orașul si ne dorim mai mult pentru noi și pentru copiii noștri. Ne uităm, poate, cu invidie cum alte orașe din țara noastră au încheiat tranziția spre Vest. Vrem o viață mai bună aici, la noi acasă.
A avea apă de bună calitate la chiuvetă nu este un lux. Un sistem de canalizare care să nu mai dea rateuri la fiecare ploaie ar trebui sa fie o realitate și pentru Curtea de Argeș. Blocuri anvelopate, acoperișuri renovate și spații verzi bine îngrijite pot exista și la noi acasă. Dacă în multe alte părți se poate transport gratuit pentru elevi și pentru pensionari, sunt sigur că se va putea și la Curtea de Argeș. Colegii mei, primari ai PNL din diverse colturi ale țării, au demonstrat că se poate să avem aceste lucruri puse la punct.
Știu să prețuiesc istoria acestui oraș de tradiție și valorile lui autentice. Dar am dovedit și că sunt deschis spre nou, că mă definește puterea de schimbare, că înțeleg provocările timpurilor actuale și că sunt un om care poate. De aceea mă uit cu atenție si la avantajele pe care le va aduce viitorul. Autostrada este o prioritate pentru PNL. Ea trebuie să fie și un motor pentru dezvoltarea orasului. Vreau sa conving companii puternice sa vină aici și să creeze locuri de muncă mai bine platite. Vreau sa ocupăm un loc principal pe harta turismului românesc. Vreau un oraș prietenos, cu zone de agrement pentru tineri si copii si de relaxare pentru pensionari.
In perioada următoare vă invit să stăm de vorbă direct, în stradă. Vreau o campanie electorală curată, fără minciuni și circ. Voi veni în fața dumneavoastra cu bun-simț, alături de echipa mea, cu oameni pregătiți și dornici să facă treabă pentru orașul nostru. 
Un primar cu bun simţ pentru o viaţă mai bună este ceea ce lipsește astăzi Curții de Argeș.”