Cristian Gentea - Publitrans 2000 se va extinde și în localitățile limitrofe Piteștiului!

Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Municipiului Pitești, vine cu un nou proiect important dedicat  infrastructurii de business, celei rutiere, sistemului de transport și rețelelor de utilităţi. Vorbim despre conectarea Piteștiului cu localitățile din jur.

”Zona metropolitană ne va permite realizarea - în parteneriat cu localitățile din jur - a unor proiecte importante dedicate infrastructurii de business, celei rutiere, sistemului de transport și rețelelor de utilităţi.

Totodată, va oferi cadrul formal pentru asigurarea de servicii publice performante și atragerea forței de muncă din localitățile limitrofe către firmele din Pitești, prin facilitarea accesului rapid la noile locuri de muncă.

Un rol important pentru conexiunea cu localitățile din jur îl va avea realizarea celor două noi poduri peste Râul Argeș: unul în zona Mărăcineni și altul în zona Lânăriei.

De asemenea, avem prevăzută, începând cu anul 2021, extinderea rețelei de transport public în localitățile limitrofe Piteștiului, prin crearea A.D.I (Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară) Transport și transformarea, începând cu anul viitor, a operatorului intern Publitrans 2000 ȋn operator regional.”


 

 

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200019