Cristian Gentea propune o soluție ILUMINAT PUBLIC INTELIGENT pentru un oraș modern!


Candidatul PSD la Primăria Municipiului Pitești, Cristian Gentea își prezintă proiectele pentru Pitești, componente-cheie ale platformei acestuia și a echipei PSD, o platformă construită în jurul conceptului “Aici vrei să trăiești! La #Pitești!” 

În cursul acestei zile, Cristian Gentea a făcut publice măsurile pe care le va implementa ca primar în ceea ce privește iluminatul public stradal. 

“Prioritatea noastră în următorul mandat o reprezintă implementarea unui sistem inteligent de iluminat public (pentru străzi, bulevarde, parcuri, parcari, pasaje), un sistem bazat pe o rețea de corpuri de tip LED și, după caz, pe sisteme fotovoltaice.”, a anunțat Cristian Gentea.

Pe aceeași temă, candidatul PSD la Primăria Piteşti a mai anunțat o serie de alte proiecte și măsuri: 

- În locurile mai puțin circulate, sistemul va fi dotat cu senzori de mișcare, astfel încât iluminatul să devină mai eficient, mai puțin costisitor și mai prietenos cu mediul înconjurător.
- Sistemul de iluminat public va fi gestionat dintr-un centru unic de control informatizat.
- Se va realiza, în Pitești, un program de (re)construcție a tuturor rețelelor de iluminat public, inclusiv în interiorul cartierelor. 
- Este prioritară îngroparea cablurilor de televiziune, telefonie, electricitate etc., care se află într-un mănunchi periculos de mare între stâlpii de iluminat stradal. Se va acționa în direcția îngropării acestor cabluri în casete subterane, prin parteneriat între Primărie și deținătorii rețelelor.

 

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200019