Cristian Gentea: „Nimeni din Pitești nu își dorește să piardă investiția Argeș Mall !”

Astăzi a avut loc la Primăria Municipiului Pitești, conferința de presă în cadrul căreia a fost semnat contractul de finanțare a proiectului „Realizare Parc Lunca Argeșului 3”, proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020 dar unde s-au discutat și celelalte proiecte aflate în derulare.

Primarul Gentea a accentuat dorința de implicare și de bună colaborare a instituției pe care o reprezintă în vederea realizării tuturor proiectelor pe care municipalitatea piteșteană și le propune pentru dezvoltarea orașului.

În acest context a fost discutată situația mai multor proiecte care au întâmpinat anumite dificultăți sau întârzieri, precum reabilitarea Bazinului Olimpic sau demararea proiectului de investiții „Argeș Mall”. 

În ceea ce privește proiectul mall-ului din cartierul Tudor Vladimirescu edilul a menționat că cei de la Prime Kapital s-au plâns cât de greu merg lucruruile la noi în oraș și au pus presiune pe administrație.

Această situație a fost destul de jenantă pentru primarul Gentea care a declarat următoarele:

”Mi-a fost destul de jenă de întâlnirea asta, pentru ca au venit cei de la Prime Kapital să se plângă cât de greu merg lucrurile la noi. Și la Târgoviște, au avut probleme, dar la ei lucrurile s-au mișcat și acum sunt gata și au și dat obiectivul în folosință. Nimeni din Pitești nu își dorește să piardă o asemenea investiție!”