Cristian Gentea, mesaj de ziua tineretului: Ne reîntâlnim La Pietre!

Candidatul PSD la Primaria Municipiului Pitesti vrea sa reinveteze si sa redea viata unei locatii de suflet pentru generatii intregi: La Pietre!  Loc de intalnire al tinerilor, locul in care muzica live, o tigara fumata fara sa te ascunzi si in care s-au legat prietenii de viata, La Pitere reprezenta "sufletul" viu al Pitestiului in anii 90.

Zona amplasata în Piata Milea, langa Biserica Sfantul Gheorghe, va redeveni ceea ce a fost odata, anuntă Cristian Gentea, azi, cu ocazia Zilei Internationale a Tineretului. Conform aceluiasi mesaj, viata sociala a orasului devine centrul unei platforme dedicata tinerilor, a unui proiect in care orasul urmeaza sa devina  gazda unor festivaluri de amploare națională, demne să concureze Clujul, Bucureștiul sau Constanța!  Vom transforma Piteștiul într-un oraș efervescent - locația ideală pentru târguri de carte, festivaluri de film, teatru de stradă, artă urbană, expoziții în aer liber, concerte live, seri de jazz, concursuri de fotografie.

CITEȘTE ȘI ... Bărbat găsit mort sub un pod!

 

Candidatul PSD anunta, deocamdata succint si alte masuri gandite pentru tineri:


►CĂUTĂM URMĂTORUL PRIMAR! 
 
Printr-un proiect numit „Primăria Tinerilor” ne propunem încurajarea participării tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 30 ani în procesul de luare a deciziilor la nivel local și în dezvoltarea locală. 

 

►VIITORUL ORAȘULUI SE STABILEȘTE ÎN ȘCOLILE DIN PITEȘTI! 

Stimularea creșterii nivelului de EDUCAȚIE este un obiectiv prioritar pentru o societate sănătoasă și cu valori reale. O vom face promovând elevii de succes în încercarea de a schimba modelele greșite! O vom face transformând școala piteșteană într-un sistem  atractiv și dinamic! O vom face terminând cu îngrămădeala în clase sufocate ! O vom face susținând drumul tinerilor deștepți, dar cu posibilități materiale reduse!

 

► NE REÎNTÂLNIM LA PIETRE! 

Vreau un Pitești VIU, un Pitești TÂNĂR, un Pitești COOL!  

Vom reînvia sunetul chitarei în centrul Piteștiului, La Pietre.Vom deveni gazda unor festivaluri de amploare națională, demne să concureze Clujul, Bucureștiul sau Constanța!  Vom transforma Piteștiul într-un oraș efervescent - locația ideală pentru târguri de carte, festivaluri de film, teatru de stradă, artă urbană, expoziții în aer liber, concerte live, seri de jazz, concursuri de fotografie.  

 

►PITEȘTI - locul în care în weekend rămânem ACASĂ, nu ÎN CASĂ!

Strategia mea de primar implică o listă amplă de proiecte menite să crească paleta de oportunități în ceea ce privește petrecerea timpului liber. Avem nevoie de locații și zone de agrement atractive, de programe pentru copii și tineri, de investiții în noi obiective locale destinate timpului liber.  

 

►PITEȘTIUL ÎN MIȘCARE! Tineri sănătoși, atrași pe trasee sănătoase!  

O viață sănătoasă, introducerea sportului în activitățile zilnice, ferirea tinerilor de ispitele și capcanele specifice vremurilor pe care le trăim, implicarea lor pasională în competiții și activități recreative sunt elemente cheie în orice program care se adresează generației viitoare. 

 

►PITEȘTIUL ÎN CARE RĂMÂNEM! 

Piteștiul generației de specialiști în blugi și sacou va fi realizat prin măsuri concrete menite să armonizeze așteptările civice, profesionale și financiare ale tinerilor cu oferta de pe o piață a muncii extrem de dinamică, amplă și pe care vom căuta permanent să o dezvoltăm și mai mult!

 

 

CITEȘTE ȘI ... Cristian Gentea: „Mai bine mort în picioare decât viu în genunchi!”


Cristian Gentea: Fie ca generatia mea să fi fost ultima de sacrificiu!


Avand in vedere evenimentul maracat prin acest mesaj, candidatul PSD transmite, cu aceeasi ocazie, gandurile si urarile sale pentru noua generatie:


 " LA MULTI ANI, TINERI FRUMOȘI!

Cred în voi și în puterea voastră de a schimba lumea în bine! Îmi pun speranțele în mintea, în voința și în viziunea voastră!  

Marcând, astăzi, Ziua Internaţională a Tineretului, vă urez o evoluție socială și profesională pe măsura planurilor pe care le aveți construite! Vă doresc porți deschise, perspective largi și vă reamintesc că cele mai frumoase amintiri ale vieții voastre nu au fost create încă! 

 Fie ca evoluția generațiilor de sacrificiu să se fi terminat odată cu cea din care fac parte, iar voi să fiți generația care marchează o societate nouă!
Am căutat să identific, candidând pentru funcția de primar al Municipiului Pitești, cele mai importante dintre nevoile, pasiunile și prioritățile voastre! M-am schimbat din costum în tricou și am vorbit cu zeci de exponenți ai generației voastre!  PITEȘTIUL PE CARE ÎL PROIECTEZ SE BAZEAZĂ PE VOCEA VOASTRĂ! 

Abia aștept să vă prezint proiectele mele pentru tineri, proiecte pe cât de frumoase, pe atât de realizabile, pe cât de ample, pe atât de axate pe fiecare nevoie punctuală. Le voi detalia, cu măsuri concrete. 

Pentru voi și înconjurat de voi, ca primar, tânăr vreau mereu să fiu!"