Cristian Gentea, în lacrimi: Am rămas fără glas!

Zi cu extrem de multe emoții pentru Cristian Gentea, președintele clubului FC Argeș și omul anunțat astăzi drept candidat la Primaria Pitești al PSD.

După ce, de dimineață, a avut o sedinta decisiva la partid si a devenit oficial omul din linia intai a bataliei politice pentru Pitesti, in aceasta seara - din postura de presedinte al FC Arges- Cristian Gentea a trait cu o intensitate maxima partida care a marcat promovarea echipei de suflet a pitestenilor.

La momentul decisiv, a izbucnit pur si simplu in lacrimi: Nu mai am glas!

“Sunt foarte fericit pentru aceasta promovare, am trecut prin toate starile in tribuna, chiar am si plans la final, ceea ce mi se intampla destul de rar....Important este ca am reusit sa le facem o bucurie imensa pitestenilor, care stiu cat sunt de sufletisti si de pretentiosi.Felicit pe aceasta cale jucatorii, pe Ionut Badea si staful tehnic si nu in ultimul rand acesti suporteri minunati care tot timpul au fost langa echipa si fara de care promovarea nu cred ca ar fi fost posibila.”, a declarat presedintele clubului dupa victorie.

Reamintim că, în această seară, FC Argeș a promovat în prima divizie după 11 ani de pauză. 
Echipa a remizat, scor 1-1, cu UTA Arad în ultima etapă a play-off-ului Ligii 2, dar a obținut promovarea în prima divizie.