Cristian Gentea- candidatul PSD pentru Primaria Pitesti!

În aceasta dimineata, PSD Arges si -a anuntat oficial candidatul pentru Primaria municipiului Pitesti. Asa cum partidul anuntase de ceva vreme, PSD intra in lupta cu Cristian Gentea - presedintele organizatiei municipale. 

Primarul Cornel Constantin Ionica face pasul inapoi, devenind parte a echipei care se pozitioneaza in spatele lui Cristian Gentea.

Actualul  primar a declarat că unul dintre motivele pentru care a făcut un pas în spate il reprezinta riscul de a nu fi validat de judecatorie dupa castigarea alegerilor, pe fondul problemelor din dosarul ANI.

Cristian Gentea este inginer fizician, unul dintre cei mai puternici presedinti de organizatii PSD din judet si din regiune si se bucura de sustinerea unei structuri de partid considearata adevarata artilerie de lupta.

 "Sunt un tip serios, implicat, imi place să ascult vocea cetățenilor, iar când promit ceva, cu siguranta mă tin de cuvant!" - a sintetizat Cristian Gentea atributele persoanale si politice pe care se bazeaza in lupta pentru Primaria Pitesti.

Mesajul integral al lui Cristian Gentea:

" Mulțumesc colegilor din PSD pentru marea  onoare pe care mi-au făcut-o desemnându-mă candidat pentru funcția de primar al uneia dintre cele mai frumoase localități din lume, municipiul Pitești.
Mulțumesc presei pentru că îmi preia acest mesaj și îi asigur pe toți ziariștii de prețuirea mea, de disponibilitatea pentru transparență totală și dialog  permanent.
Mandatul sau mandatele mele la Primăria Pitești vor marca o nouă epocă în viața municipiului nostru drag, vor înseamna un răspuns clar, amplu și eficient la provocările secolului XXI.
Vă propun și o expresie de lucru care sugerează multe: PITEŞTI –  MICUL BUCUREŞTI.
Vecinătatea ne ajută şi putem ”importa” din București cât mai mult din nivelul de trai, din salarizarea , din deschiderea spre Europa și întreaga lume, din lumea afacerilor, din lumea culturală a capitalei României. Putem, la rândul nostru ”exporta” valorile istorice ale zonei în care s-a întemeiat nucleul Țării Românești.
 Voi prezenta, cât mai repede, programul electoral al meu și al echipei mele. Veți vedea că este întemeiat pe știință, management și dragoste.
Dragoste, fiindcă mi se pare că municipiului și oamenilor săi le trebuie mai multă dragoste din partea Primăriei.
PITEȘTI – MICUL BUCUREȘTI va spori în identitate, în personalitate, în gradul de fericire măsurabilă a oamenilor.
Fericirea socială a piteștenilor este țelul meu suprem.
La treabă, pentru Piteștiul de mâine !"
 

De asemenea, presedintele partidului la nivel judetean, Ion Minzana (unul dintre cei mai puternici sustinatori ai candidaturii lui Cristian Gentea) a declarat in cadrul conferintei de presa organizata in vederea anuntatii publice a candidatului: 

"Suntem un partid prea serios ca sa ne permitem luxul sa anuntam candidatii de la o zi la alta. Sunt convins ca astazi organizatia PSD Pitesti a ales pe viitorul primar al municipiului Pitesti. Convingerea mea este ca vom fi echipa castigatoare."