Cristian Gentea: 100.000 euro - prima sponsorizare majoră pentru FC Argeș


Presedintele Consiliului de Administratie al clubului de fotbal pitestean, Cristian Gentea (in prezent candidat PSD la Primaria Municipiului Pitesti) a anuntat in urmă cu câteva minute faptul că a reusit sa convinga primul sponsor mare cu care era in negocieri să se alăture echipei FC Arges. 

Este vorba despre Getica 95, cel mai mare furnizor de energie electrica de pe piata concurentială din România, societate care a semnat azi dimineata un contract de 100.000 de euro pentri sponsorizarea clubului de fotbal pitestean, promitând - conform lui Cristian Gentea- ca sprijinul pentru echipă nu se va opri aici. 

Gentea a reiterat în mai multe rânduri că își doreste o finantare "sănătoasă" a echipei, provenită din atragerea sponsorilor din domeniul privat, pentru a reduce dependenta clubului de bugetul local și pentru a degreva în egală măsură acest buget de presiunea finanțării echipei. 

Sponsorizarea de astăzi reprezintă, conform președintelui CA, valoarea tuturor sponsorizărilor primite de FC Argeș pe durata anului trecut. Semnarea contractului cu Getica 95 (urmat de faptul că societatea a și virat banii in conturile clubului) a venit fix in ziua in care Cristian Gentea aniverseaza 57 de ani și este descrisă de acesta ca fiind unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le putea primi.

“Vă mulțumesc cu recunoștință pentru toate mesajele frumoase transmise astăzi și vă urez ca toate gândurile bune să vi se întoarcă înzecit! Împărtășesc cu dumneavoastră unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care această zi mi le putea aduce! 

100.000 euro - bani asumați prin contractul semnat azi dimineață cu reprezentanții companiei Getica 95 și virați deja în conturile F.C. Argeș! Această sumă reprezintă prima sponsorizare majoră a echipei noastre de suflet, atrasă după promovarea în Liga I. 

Am discutat pe îndelete în ultimele zile cu reprezentanții companiei - cel mai mare furnizor de energie electrică de pe piața concurențială a României și am reușit să îi conving că încrederea acordată echipei noastre va fi răsplătită prin victorii, aplauze și motive de mândrie! 

Mândri le vom purta și noi sigla, mulțumindu-le pentru suport, un suport care cumulează financiar valoarea tuturor sponsorizărilor intrate în contul clubului pe durata anului trecut! Ne-a promis domnul Viorel Tudose, reprezentantul Getica 95, că finanțarea și încurajarea rezultatelor echipei nu se vor opri aici! Nici eforturile noastre de a atrage și alți sponsori, de a aduce noi jucători și de a ne atinge obiectivele competiționale!

Mi s-a reproșat, în ultimele zile, conexiunea strânsă între mine și club. 
F.C. Arges este pasiunea mea dintâi și postura de candidat la Primăria Pitești nu mă va îndepărta nicidecum de echipă, ci, din contră, mă va lega și mai puternic, dacă este posibil mai mult de atât! Pe cei care se declară nemulțumiți sau frustrați îi invit să ni se alăture, cu tot ce știu și pot să facă, pentru a face stadionul din Trivale să fie cea mai efervescentă locație sportivă din regiune, cu o echipă puternică, manageriată corect și stabilă financiar! 

Iar dumneavoastră, tuturor, vă mulțumesc că ne motivați permanent, prin mesaje, discuții față în față și susținere, să luptăm pentru ce ne-am propus! 

Hai FC Arges! #totulpentruFCArges”, este mesajul transmis de  Cristian Gentea.