ALERTĂ! Desfășurare de forțe în Argeș! Criminalul este în libertate - orice detaliu ajută

Costantin Cornel Diaconu, criminalul de 44 de ani din comuna Moșoaia, care în cursul zilei de ieri și-a ucis concubina chiar în fața copiilor săi, este de negăsit. După comiterea crimei, se pare că bărbatul ar fi fugit în pădure și de atunci nu se mai știe nimic de el. Zeci de jadarmi, polițiști și localnici din zona respectivă îl caută pe criminal.

Reamintim că bărbatul și-a ucis iubita, Denisa Dumitru, cu care era împreună de 15 ani, aplicându-i mai multe lovituri de cuțit în picioare, în abdomen și în gât. La scena oribilă au asistat copiii celor doi concubini, un băiețel și o fetiță, de 8, respectiv 10 ani, dar și mama victimei. Din miile de comentarii postate de către cunoștințe și familie pe contul de Facebook a victimei, o persoană apropiată a acesteia povestește că în momentul atacului băiețelul și mama acesteia au fost răniți: „Culmea este că i-a tăiat și pe cel mic și pe mama ei la mâini, după cum am auzit. Vă dați seama ce traumatizați sunt.”, scria femeia pe contul de socializare.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO: Femeie înjunghiată în gât, în fața propriilor copii


Bărbatul este foarte periculos, având în vedere că în trecut a mai fost acuzat de tentativă de crimă.
Cei care au detalii cu privire la locul în care s-au putea afla bărbatul, ne pot contacta la numărul de telefon 0754 660 000 sau pot suna la 112.