Criminal la 17 ani! Tânărul din comuna Uda şi-a ucis în bătaie victima

Criminal la 17 ani! Tânarul din comuna Uda şi-a ucis în băiate victima. Minorul consuma cu regularitate alcool şi era foarte agresiv

Un tânăr de 17 ani a fost arestat pentru 30 de zile de către polițiștii din Argeș, după ce și-a încălcat arestul la domiciliu.

Minorul, Florin Rizea,  este criminalul din comuna Uda, care în luna aprilie şi-a ucis in bătaie vecinul, in timp ce acesta se intorcea de la cârciuma din sat. Motivul altercaţiei este halucinant...un pachet de țigări.

Povestea începe când adolescentul s-a luat la ceartă cu vecinul său, cu care servea un pahar de băutură la cârciumă. După ce s-a amețit bine, băiatul de 17 ani şi-a amintit că bărbatul avea datorie la el un pachet de ţigări. I-a cerut bărbatului să i le dea, însă acesta a refuzat. Conflictul a degenerat, cei doi îmbrâncindu-se şi înjurându-se.

CITIŢI ŞI... VIDEO! Detalii de la locul tragediei! Tânăr decedat sub ochii familiei!

Victima, in persoana lui Gheorghe Florian, a plecat către casă spre miezul nopţii. La scurt timp după el, a pornit tot către casă şi Florin Rizea, care avea acelaşi drum. Adolescentul l-a prins din urmă pe bărbat şi s-a luat din nou de el. De această dată, nu s-a oprit doar la injurii şi ameninţări, ci l-a lovit pe bărbat cu pumnii şi picioarele. Tânărul nu s-a oprit decât atunci când a văzut că adversarul lui nu se mai ridică de jos, după care a plecat liniştit acasă.

În jurul orei 2.00, Gheorghe Florian a fost găsit prăbuşit în şanţ, bărbatul fiind mort de ceva vreme. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă a fost chemat la faţa locului, constatând decesul.
Cazul a fost preluat de criminaliştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Oamenii legii au ajuns în scurt timp la Florin Rizea, după ce s-a aflat de altercaţia pe care adolescentul o avusese cu victima la cârciumă.

CITIŢI ŞI... VIDEO! Nesimţire maximă în Piaţa Ceair

Băiatul de 17 ani a recunoscut fapta, și a fost arestat la domiciliu până la finalizarea anchetei. Autopsia victimei a dovedit suspiciunile polițiștilor, Gheorghe Florian decedând din cauza loviturilor cauzatoare de moarte. Medicul a constatat că bărbatul suferise multiple rupturi de organe interne şi fracturi costale, cauza morţii fiind şoc hemoragic.

Florin Rizea abandonase şcoala de câţiva ani şi muncea cu ziua prin sat. În ciuda vârstei sale, acesta consuma aproape zilnic alcool, devenind extrem de agresiv atunci când era beat. Victima, Gheorghe Florin Oanţă, locuia cu tatăl şi avea o concubină.

Acum, criminalul se află in arest preventiv pentru 30 de zile.