(VIDEO) CRIMINALUL DIN ȘTEFĂNEȘTI - ÎN AREST 30 DE ZILE!

UPDATE:

Barbatul retinut ieri pentru omor calificat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

UPDATE: În urma audierilor, bărbatul responsabil de crima care a reușit să șocheze o țară întreagă a fost reținut preventiv pentru 24 de ore.  VEZI AICI ce a declarat:

UPDATE:  Imediat după crimă, tânărul din Argeș care și-a omoât nevasta cu sânge rece, a intrat într-un live pe Facebook, mărturisindu-și fapta:

"Bă, nici nu vă trece prin cap ce-am făcut! Nu e de Live, e vorba să ascultaţi. Oricum, am dat de belea mare, mânca-v-aş. Când eşti gelos şi să uibeşti, bă! Adică să iubeşti mai mult decât trebuie. Ce-am făcut acuma n-o să regret toată viaţa mea. Când iubeşti pe cineva prea mult nu e bine. O iei razna, io unul aşa am făcut. Am luat-o razna că am iubit prea mult şi n-am suportat. Pe muierea mea, pe Lavinia. Da vorba aia, toate are limită. S-a terminat urât de tot. M-am rugat de ea, hai Lavinia să ne împăcăm. Bă, n-a vrut. De ce n-a vrut, nu ştiu. Cine a îmbârligat-o, cine a stat pe capul ei o să-şi dea seama după aia şi o să se gândească", a spus criminalul.

UPDATE:  Bărbatul care și-a ucis soția cu bestialitate, în vârstă de 34 de ani, autorul oribilei crime din Ștefănești a fost prins de polițiști. Acesta a fost dus la sediul IPJ Argeș pentru audieri.

UPDATE:  Medicii de la Spitalul Județean spun că rar au mai văzut așa ceva. Femeia a fost adusă moartă la UPU, după ce a fost înjunghiată și ulterior incendiată cu arzătorul pentru pârlit porcii: "Prezinta multiple plăgi înjunghiate și are arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului. Rar am mai văzut așa ceva", a declarat Tudor Ionescu, medic UPU- Spitalul Județean Argeș.

 

UPDATE:  Femeia omorâtă are 28 de ani. În aceste momente, polițiștii au asigurat dispozitive de siguranță publică la Spitalul Județean Argeș și în orasul Stefanești. De asemenea, multiple echipaje de poliție îl caută pe autorul oribilei crime, care a plecat cu fiul în vârstă de 3 ani.

 

UPDATE:  Bărbatul a fugit cu o mașină, împreună cu copilul în vârstă de trei ani spre o destinație necunoscută, lăudându-și fapta într-un live pe Facebook.

VIDEO-UPDATE:   Rudele femeii moarte s-au adunat la poarta Spitalului Județean și se tăvălesc pe jos de durere. La fața locului se află mai multe echipaje ale IPJ și Jandarmeriei, pentru ca situația să nu degenereze.

UPDATE: Un bărbat și-a ucis soția în chinuri groaznice. A tăiat-o la gât și a ars-o, apoi a fugit. Autorul faptei este căutat de polițiști

UPDATE:  Femeia a fost declarată moartă la Spitalul Județean Argeș. Se pare că a fost omorâtă de către soțul ei.

O ambulanță a fost solicitată de urgență la Valea Mare, Ștefănești, penttu a acorda îngrijiri medicale unei femei. Din câte se pare femeia are gâtul tăiat și e inconștientă. Nu se știe dacă este tentativă de suicid sau de omor. Vom reveni!
 

foto: Facebook / Observator.tv