21 de ani de închisoare pentru tânărul care a violat și ucis în chinuri groaznice o bătrână!

UPDATE, 20 noiembrie:


Tânărul, în vârstă de 20 de ani, din comuna Slobozia, care, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2018, a violat și ucis în chinuri groaznice o bătrână, în vârstă de 84 de ani, și-a primit pedeapsa. Sentinţa nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. 

Magistrații Tribunalului Argeş au decis o pedeapsa de 21 de ani şi 2 luni închisoare și plata către fiica victimei a 210.000 lei, reprezentând daune materiale şi morale.


Potrivit anchetatorilor, în noaptea respectivă, tânărul de 20 de ani a intrat în curtea bătrânei cu scopul de a o viola. Planul însă nu a mers așa cum ar fi vrut și înainte de a ajunge în casa bătrânei, acesta a fost suprins de victimă în curte. Enervat că femeia a început să țipe, încercând să-l facă să plece, tânărul a bătut-o cu bestialitate și a ștrangulat-o până a adus-o în stare de leșin. Apoi, fără milă, tânărul a violat-o pe bătrână folosindu-se și de un lemn.

Femeia a fost lăsată să agonizeze până la moarte. A decedat din cauza hemoragiilor interne.

 

UPDATE 3 IANUARIE ORA 13:00

Criminalul din Slobozia a povestit cum s-a petrecut întreaga tragedie. Potrivit anchetatorilor, în noaptea respectivă, tânărul de 20 de ani a intrat în curtea bătrânei cu scopul de a o viola. Planul însă nu a mers așa cum ar fi vrut și înainte de a ajunge în casa bătrânei, acesta a fost suprins de victimă în curte. Enervat că femeia a început să țipe, încercând să-l facă să plece, tânărul ar fi început să o bată cu bestialitate până a adus-o în stare de leșin, conform anchetatorilor. După toate acestea, se pare că a târât-o în casă, acolo unde a violat-o, în timp ce femeia era inconștientă, iar apoi a fugit, lăsând-o să zacă în locuință.


UPDATE 3 IANUARIE

Criminalul din Slobozia a fost prins și reținut de polițiști. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, din localitate. Urmează ca astăzi să fie dus la parchet cu propunere de arestare preventivă.

Deocamdată, nu se știu motivele care l-ar fi putut împinge pe tânăr să comită aceste fapte.

UPDATE 2 IANUARIE:

După patru zile de când a ucis-o în bătaie pe femeia de 84 de ani din localitatea Slobozia, criminalul nu a fost prins.

Mai mult, anchetatorii au stabilit că bătrâna a fost și agresată sexual. Polițiștii continuă ancheta în acest caz, în încercarea de a-l prinde pe criminalul care și-a petrecut Revelionul în libertate.
 

UPDATE 31 DECEMBRIE: 

Bătută cu bestialitate și violată, aceasta este concluzia anchetatorilor în cazul femeii de 84 de ani, din Slobozia, găsită moartă în casă. In timp ce rudele femeii se pregătesc de înmormântarea acesteia, criminalul se afla încă în libertate. Polițiștii au întocmit un cerc de suspecți, care vor fi audiați, dar se așteaptă și rezultatele probelor de laborator.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că femeia a suferit multiple traumatisme prin lovire cu un corp dur. Criminalul a lovit-o in cap și în zona coastelor. Apoi, se pare, a încercat să o stranguleze. Medicul legist a stabilit  că moartea a survenit din cauza hemoragiei cerebrale şi hemoragiei interne. Autopsia a mai scos la iveală și faptul că femeia a fost abuzata sexual.

Vom reveni cu detalii! 

 


 

Descoperire macabră, sâmbătă, în localitatea argeșeană Slobozia. O femeie a fost găsită fără suflare în propria-i locuință. Anchetatorii au stabilit că femeia a fost ucisă. Momentan, autorul nu a fost prins, polițiștii făcând cercetări pentru a-i da de urma. 

O femeie de 84 de ani a fost găsită moartă în casă. O rudă care mersese să o viziteze a făcut macabra descoperire. S-a apropiat și a văzut că pe trupul femei se vedeau urme de violență. Au fost alertați politistii din localitate, care au constat că moartea era una suspecta. La fața locului au ajuns criminaliștii, dar și un procuror care a preluat cazul. Ancheta a scos la iveală că femeia a fost omorâtă în bătaie, având mai multe lovituri in zona capului, dar și pe trup. 


Femeia locuia singură. Avea o fiică înfiată, care stătea la câteva case distanță și care o vizita zilnic. Cele două, susțin surse din rândul anchetatorilor, se văzuseră ultima dată vineri. Momentan, nimeni nu își explică cine a omorât-o pe femeie, dar nici motivul pentru care a ucis-o. Polițiștii îl caută pe autor. Mai multe persoane vor fi duse la audieri.