Crimă îngrozitoare! Decapitat cu drujba în fața familiei! Ce declară asasinul

O crimă oribilă a îngrozit, astăzi, întreaga țară. Un bărbat a fost decapitat cu drujba chiar în curtea casei, în Timiș. Se pare că asasinul a intrat peste el în casă după ce a tăiat, tot cu drujba, ușa de la intrare. 

La ora 4 dimineața, criminalul a venit în curtea victimei și a tăiat cu drujba ușa casei. 

Zgomotul puternic l-ar fi trezit pe bărbatul de 44 de ani care dormea, sub acelaşi acoperiş, cu fiii săi de 14 şi 18 ani. În casă, se mai afla şi prietena unuia dintre băieţi. Copiii au reuşit să fugă din calea atacatorului. Băiatul cel mic ar fi fost salvat, din calea atacatorului, chiar de tatăl său care l-ar fi împins pe uşa din spate sau pe geam, însă în încercarea de a scăpa cu viaţă, copilul şi-a rupt piciorul. Iar dacă tinerii au scăpat de furia bărbatului înarmat cu o drujbă, tatăl lor nu a reuşit să salveze. Acesta a fost atacat prima oară cu drujba în casă. Bărbatului i-a fost tăiată mâna. Cu ultimele puteri, acesta a încercat să fugă din calea presupusului criminal. A crezut că îşi va găsi salvarea în grădina din spatele curţii sale. Dar acolo, a fost pus la pământ şi ucis cu sânge rece.

Tânărul de 32 de ani acuzat că l-a omorât pe bărbat se numeşte Doru Sebastian Munteanu şi este din Arad. Potrivit primelor informaţii, motivul crimei a fost o reglare de conturi. Conform opiniatimisoarei.ro, criminalul era nemulţumit de maşina cumpărată de la victimă şi a cerut să îi fie restituiţi banii. Pentru că nu a primit banii, în urmă cu mai mult timp a distrus maşinile victimei, iar joi dimineaţa, după ce a consumat alcool, criminalul a mers la locuință victimei și l-a ucis. 

 

 

 

Foto opiniatimisoarei.ro