Soțul Andreei - arest de 30 zile pentru omor

UPDATE:

Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

UPDATE 5 octombrie

In aceasta seara se va decide dacă soțul Andreei, tânara care a fost găsită moartă  la Călinești, va ajunge in spatele gratiilor sau nu.  Totul după ce, dosarul a fost inaintat de procuror catre Tribunalul Arges cu propunere de arestare preventiva.
 

UPDATE

Soțul femeii care a fost găsită moartă în casă, la Călinești, a fost pus în libertate. Se pare că anchetatorii nu au suficiente probe împotriva bărbatului, iar în această dimineață, după 24 de ore de arest, bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost lăsat liber.

 

Femeia găsită înjunghiată, ieri, la Călinești, ar fi fost ucisa de bărbatul cu care avea doi copii. Asta reiese din datele strânse de anchetatori până în acest moment. Astfel, bărbatul, in vârstă de 36 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore pentru omor savarsit asupra unui membru de familie. Potrivit anchetatorilor, in urma cu câteva luni, bărbatul a aflat că soția îl înșeală. A intentat procesul de divorț, iar de atunci intre cei doi a existat în permanență o stare tensionată. Ieri, femeia i-a cerut bărbatului să țină copiii la el, pe motiv că ea are treabă. Bărbatul ar fi insistat să îi aducă la ea, că sunt răciți, dar femeia a tinut-o pe a ei. Convins că femeia vrea sa stea fara copii pentru a petrece timp cu alt bărbat, omul s-a enervat și ar fi înjunghiat-o. Deși inițial nu a recunoscut că a ucis-o pe tanara in vârstă de 29 de ani și nu fusese găsită arma crimei, in aceasta dimineață, în urma audierilor și cercetărilor la fața locului, anchetatorii l-au reținut.

Reamintim că tânăra a fost găsită moartă de propria sa mama. Femeia, îngrijorată că fiica ei nu ii mai răspundea la telefon, a mers la ea acasă. Ușa de la intrarea in locuinta era încuiată, iar tânăra zăcea în bucătărie, intr-o balta de sânge, cu doua rani in zona abdomenului. Inițial fusese luată în calcul și varianta suicidului, dar anchetatorii au scos la iveală ca femeia a fost ucisa de soțul ei care ar fi vrut sa se răzbune fiindcă a fost înșelat.

Cu părinții, unul în arest, altul în mormânt, copiii celor doi vor rămâne momentan in grija bunicii lor.