Crama AVINCIS- 14 medalii internaționale pentru vinuri

Crama AVINCIS din Drăgășani a obținut rezultate extraordinare în prima jumătate a anului 2017, la competițiile naționale și internaționale. Mai mult decât atât, în această primăvară podgoria din Drăgășani a câștigat 14 medalii internaționale.

Printre aceastea se numără o medalie de argint obținută la competiția internațională Wine Challenge, de la Londra, pentru Fetească Regală& Pinot Gris 2015 (singurul vin românesc din competiție medaliat cu argint) și o medalie de bronz pentru AVINCIS White 2015 (Domnul de Rouă în Alb).

De asemenea, AVINCIS a câștigat două medalii de argint și două de bronz la concursul internaţional Decanter World Wine Awards, cea mai mare competiție internațională din domeniu, cu o tradiție de 13 ani și zeci de mii de participanți.

În Bulgaria, AVINCIS a obținut 7 medalii, una dintre ele fiind pentru pentru cel mai bun vin alb creat din soiuri indigene, vinul VILA DOBRUŞA – Fetească Regală & Pinot Gris & Tămâioasă 2015.

Vinul roșu Pinot Noir 2013 a fost premiat cu medalia de argint și la Concursul Internațional de Vinuri de la București. AVINCIS a primit și o diplomă de excelență la cea de-a doua ediție a RO-Wine, festivalul care a avut loc la București pe 20-21 mai și care a reunit peste 350 de vinuri atent selecționate, aparținând producătorilor autohtoni și internaționali.