COVID-ul ar putea închide din nou Dacia?

Aceasta este doar o supoziție care circulă printre angajații Uzinei de la Colibași. Cum s-a ajuns la ea? Prin prisma numărului tot mai mare de cazuri COVID înregistrat în rândul personalului. Nicolae Pavelescu, liderul sindicatului de la Dacia Renault, susține că nu are cunoștințe despre un astfel de zvon, cu atât mai mult cu cât, de două săptămâni, se află în izolare. Pe de altă parte, susține că, de la o zi la alta, află că tot mai mulți colegi de-ai săi au contractat virusul. 


„De două săptămâni nu mă mai duc la Uzină pentru că sunt izolat. Am avut soția depistată pozitiv și a trebuit să stau în casă. Nu știu exact câte îmbolnăviri se înregistrează în acest moment, la uzină. Am vorbit pe Facebook cu mulți colegi suspecți de COVID, dar nu știu dacă Uzina ar putea să se oprească. Sutele acestea de cazuri care se înregistrează zilnic în țară și în Argeș nu pot exclude uzina. Dacă vin 15.000 de oameni pe zi, este de domeniul imposibilului să nu transmiți microbul.”, ne-a declarat Pavelescu.

 
La bursa zvonurilor, deja se vehiculează şi o posibilă dată la care Dacia ar putea intra din nou în pauză forţată, undeva în prima decadă a lunii decembrie.  

 

Sursa: saptamanalul ancheta