(Video) Inspectoratul Școlar Județean Argeș: „Umăr la umăr în demersul întoarcerii la normalitate!”

Doamna inspector școlar general, Elena-Liliana Murguleț, a organizat astăzi, la Colegiul Național ”I.C.Brătianu” un eveniment de excepție: lansarea videoclipului provaccinare.

Printre protagonistii care apar în acest clip, se numără: subprefectul județului,Emanuel Soare dar și medicul Adrian Tase sau directoarea Colegiului Bratianu, Alina Manea.

La evenimentul de lansare au fost sustinute miniconcerte de catre artistii Andrei Tase, Tobi Ibitoye, talent remarcat la Vocea Romaniei si Vlad Cireșan, songwriter HaHaHa Production.

De asemenea reprezentanții Inspectoratului școlar au transmis în mediul online următorul mesaj alături de videoclipul melodiei ,, Se poate”.


„Optimism, entuziasm, oameni frumoși, dorința de a schimba lucrurile și forța de a face ca acestea să se întâmple! 

Și, dacă vă întrebați cum, aveți răspunsul în inițiativa doamnei inspector școlar general, Elena-Liliana Murguleț, care a organizat astăzi, la Colegiul Național ”I.C.Brătianu” un eveniment de excepție: lansarea videoclipului provaccinare.

Evenimentul -  surpriză de suflet pentru toți participanții, i-a reunit, într-o atmosferă caldă și motivantă deopotrivă, pe protagoniștii videoclipului: îngerași din ciclul preșcolar, elevi mai mici sau mari, adolescenți, profesori, directori, personalități ale Argeșului, subprefectul județului, Emanuel Soare și, bineînțeles, inspectorul școlar general, sufletul ”poveștii”.

Melodia ”Se poate” trebuie să devină un adevărat îndemn la responsabilizare, normalitate și firesc.

Numai „umăr la umăr” , oricând și oriunde, putem privi cu încredere în viitor!”