Bilant Arges! 9 persoane pozitive internate pana la aceasta ora!

UPDATE : 27 martie, ora 13.30

Numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus în județul Argeș a crescut.
La momentul publicării acestui articol, 9 argeșeni sunt internați la secția de Boli Infectioase din subordinea Spitalului Județean  Arges, toți confirmați cu temutul Covid-19.
 

Reamintim ca la nivel national, până la ora 13.00, autoritățile romane au confirmat un număr de 1292 de persoane infectate și 24 de decese. De la precedentul bilanţ comunicat de către Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 263 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 0 și 94 de ani - după cum a informat Ministerul Sănătăţii în cursul acestei zile.

Conform datelor DSP Argeș, la ora 9 dimineața, situația persoanelor din județ afectate de măsurile  de carantină sau izolare se prezenta după cum urmează:

# persoane monitorizate de DSP, aflate în izolare la domiciliu: 8144;
            
# persoane care au finalizat perioada de 14 zile de izolare: 172;
            
# persoane aflate în carantină instituționalizată: 187.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conform ultimelor statistici ale autorităților județene, în Argeș avem până la acestă oră 6 persoane confirmate cu noul coronavirus. Pacienții sunt internați la Secția de Boli Infecțioase din subordinea Spitalului Județean Argeș. Tot aici, alte cinci persoane așteaptă rezultatul testului pentru COVID-19.

CITEȘTE ȘI ... (video) Dan Manu, mesaj pentru firmele de transport!

Reamintim că, în această după amiază, autoritățile au anunțat că Spitalul Sfântul Spiridon Mioveni va prelua toate cazurile suspecte și confirmate de coronavirus.

Vezi aici declarația președintelui C.J. Argeș, Dan Manu