Costi Ilie, un piteștean cu 2 pasiuni: armata și fitnessul!

Astăzi facem cunoștință cu caporalul Costi Ilie, un piteștean cu două mari pasiuni: armata și fitnessul. Așa cum este cunoscut printre prieteni, Kelu' este cunoscut aproape de toată lumea datorită faptului că a dovedit că meseria sa "after army" este un promotor excelent pentru sănătate. Kelu' este instructor de fitness de aproape 10 ani, fiind unul dintre cei mai apreciați. 

”Ce se întâmplă atunci când ai două pasiuni?
Bineînțeles, răspunsul este ușor de anticipat. Încerci să le îmbini!
Dar, în afara acestui fapt, credem că cel mai important este să încerci să fii cel mai bun în ambele!
Colegul nostru, caporalul Costi Ilie, nu doar că încearcă, dar și reușește!
Atunci când stai de vorbă cu el, subiectele despre armată sau fitness sunt nelipsite, fâcând din cele două meserii aproape o obsesie. În unitate încearcă pe cât posibil să își convingă colegii să îl urmeze, iar în sala de forță transformă tot în "camuflaj". Are și un proiect personal: "Army Workout" (o serie de exerciții ce lucrează atât anduranța sistemului cardiovascular și a sistemului muscular, dar oferă și forță), pe care a încercat, de când a început această situație pandemică, să îl implementeze și în online.”, este mesajul postat pe pagina de socializare a Ministerului Apărării Naționale.


Costi Ilie este la a doua misiune în teatrul de operații din Afganistan, ducând la cel mai înalt nivel atașamentul față de țară. Costi a participat la nenumărate concursuri sportive, inclusiv televizate, acolo unde, bineînțeles că echipamentul sportiv a ținut să fie format din designul armatei. Chiar și în teatrul de operații din Afganistan, acolo unde este dislocat împreună cu colegii din Batalionul de Protecția Forței „Golden Lions”, încearcă să insufle pasiunea pentru sport. Este nelipsit de la sala de forță amenajată în Kandahar, iar pregătirea lui sportivă dă plus valoare misiunilor încredințate plutonului său.

CITEȘTE ȘI ... (video) Petrecere cu 100 de participanți - spartă de jandarmi azi noapte!

De câțiva ani a început să ofere și antrenamente pentru admiterea la academiile sau liceele militare. Chiar el o spune: "Cel mai important pentru mine este că pot să dau mai departe ceea ce știu să fac cel mai bine".


”În spatele unui militar de carieră se ascund multe pasiuni nebănuite, diferite de pasiunea principală de a apăra Patria, dar cu toate acestea, câteodată cele două îndeletiniciri se întrepătrund și formează perfecțiunea!”