Cosmin Neacșu, candidat Pro România pentru primăria Davidești!

Ieri, la Biroul Electoral Local, candidatul PRO ROMANIA la funcția de primar Neacsu Ovidiu Cosmin și-a depus candidatura pentru Primăria Davidești.

CITEȘTE ȘI ... Programul „Noua Casă” pornește de la 15 august. Cu ce schimbări vine și cine îl poate accesa

Tânărul este ambițios și are planuri bine stabilite pentru viitor.

”Dezvoltarea locală a comunei Davidesti reprezinta o  analiza amplă a resurselor și oportunităților comunei prezentând astfel cadrul în care se va realiza  progresul în următorii ani , în vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii locuitorilor. Elaborarea strategiei de dezvoltare locală reprezintă unul dintre cei mai importanţi paşi care susţin procesul de dezvoltare locală, deoarece o astfel de strategie are ca scop stabilirea unor priorităţi pe termen mediu şi lung spre care se orientează efortul de dezvoltare al comunităţii locale în viitor.

 Pentru dezvoltarea comunei Davidesti este necesara ierarhizarea investiţiilor, pentru a obţine un impact  maxim şi o valoare adaugată maximă, din obiectivele ce le propun 3 sunt foarte importante:

1.Modernizarea comunitatii prin introducerea de gaze naturale 
2. Modernizarea ulitelor si drumurilor locale prin betonarea santurilor si asfaltarea ulitelor
3. Realizarea unei reţele de canalizare închisă, pentru apele uzate menajere”


Tot pentru dezvoltarea locală și atragerea de investiții pentru locuitorii din Davidești, în luna octombrie 2019, Cosmin Neacșu a realizat, alături de Corina Crețu, o vizită la Parlamentul European.