Cornel Ionică, mesaj public: A fost o luptă epuizantă! Vă mulțumesc!

Noul primar al Piteștiului a transmis în urmă cu câteva minute pe contul său de socializare un mesaj despre campania care s-a încheiat și despre rezultate. Iată cum sună acesta: ”Sunt profund recunoscător piteștenilor pentru votul pe care mi l-au acordat. A fost o luptă grea, pe alocuri epuizantă, cu momente cruciale, decizii de moment care puteau schimba balanța, dar eu am venit în fața dumneavoastră doar cu proiecte realiste și cu o transparență totală. În tot acest timp a trebuit să-mi îndeplinesc obiectiv şi atribuțiile la Primărie, pentru că, altfel, orice greşeală ar fi fost speculată și taxată.
Totodată, țin să mulțumesc colegilor și echipei PSD Pitești alături de care am muncit și am obținut această victorie meritată. Suntem obligați să trecem rapid la fapte, pentru că votul dumneavoastră ne obligă să lăsăm euforia momentului în urmă și să punem în practică proiectele pentru Pitești pe care vi le-am prezentat în campanie. Acestea sunt prioritățile mele.
În numele meu și al Echipei PSD Argeș, vă mulţumesc tuturor celor care ați crezut în noi si promitem să nu vă dezamăgim.”