Cornel Cristescu, fostul fotbalist de la FC Argeș a murit!


O veste tristă a fost făcută în această dimineață pentru iubitorii de fotbal. Fostul jucător de fotbal, Cornel Cristescu a decedat.

Anunțul a fost făcut de clubul FC Argeș pe pagina de Facebook:

„Un Vultur s-a ridicat la cer! Din păcate, după o lungă suferință, Cornel Cristescu a plecat dintre noi. Condoleanțe familiei și celor apropiați! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”.

Cu doar câteva minute înaintea anunțului venit din partea piteștenilor, Bogdan Argeș Vintilă a scris și el un mesaj pe contul său de Facebook.

„Cu durere in suflet va anunt ca a trecut la cele veșnice, după o grea suferința, bunul meu prieten Cornel Cristescu. Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace!”, a fost mesajul lui Bogdan Vintilă, alături de o poză în care apare lângă Cornel Cristescu.

Cornel Cristescu a fost coleg de cameră la FC Argeș cu Bogdan Vintilă, actualul antrenor de la FCSB 2. La începutul anilor ’90 cei doi chiar s-au apucat de cântat și și-au înființat o trupă, dar doar de amuzament, ei fiind fani ai muzicii hip-hop pe vremea aceea.

Cornel Cristescu a jucat pentru Steaua din 1993 până în 1999 când a plecat la FC Argeș. Apoi a urmat o perioadă scurtă la Poli AEK Timișoara și Rocar București.

 

Dumnezeu să-l odihnească!