Corbi: Teren sintetic, reabilitat!

Toată lumea știe că sportul aduce o gamă variată de beneficii organismului uman, așa încât se recomandă să facem mișcare zilnic, indiferent de vârsta pe care o avem.
În primul rând, practicarea sportului ajută la arderea grăsimilor din organism, implicit, ajută la eliminarea kilogramelor în plus și contribuie la reglarea greutății corporale.
În al doilea rând, mișcarea fizică luptă împotriva stresului, anxietății și depresiei, întărește mușchii, inima, ba chiar întregul sistem cardio-respirator. Și nu în ultimul rând, persoanele care fac sport și au o viață activă din punct de vedere fizic, au articulațiile foarte mobile, un echilibru al coloanei vertebrale și flexibilitate. Exercițiile fizice îmbunătățesc considerabil concentrarea psihică și ulterior, rezistența fizică.

CITEȘTE ȘI ... Imagini îngrijorătoare din autocarul juniorilor lui FC Argeș!


De aceste sfaturi ține cont și administrația din comuna Corbi. De curând, terenul sintetic din zona Stănești a fost reabilitat. Terenul de sport a fost curățat și plasele de protecție schimbate montate corespunzător.


Să nu uităm faptul că sportul e bun și pentru a crește imunitatea, dar și pentru reglarea metabolismului organismului uman; pentru eliminarea, cu ajutorul procesului de transpirație, grăsimile, toxinele și impuritățile. Sportul ar trebui să fie o parte importantă a vieții, pentru că existe multe beneficii, câteva fiind cele de mai sus. Indiferent de natura lui, sportul e foarte importat! Pe scurt: pentru o viață sănătoasă, faceți mișcare cel puțin 30 de minute pe zi!

Sursa foto: Facebook