Bărbatul din Popești care a violat o fată și a filmat abuzul - reținut!

Update, 30 aprilie:

Din ultimele informații aflăm faptul că după administrarea probatoriului, în cursul serii, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, emisă de procurorul din cadrul DIICOT-ST Pitești, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive față de cel în cauză.

 

Caz incredibil în Argeș. O fată de până în 18 ani a fost abuzată sexual în noaptea de sâmbătă spre duminică. Mai mult, individul ar fi filmat abuzul cu telefonul mobil. Totul s-a întâmplat în localitatea Oarja.

CITEȘTE ȘI ... NEWS ALERT! Varianta tulpinii indiene de Covid-19 a ajuns în România

În acest caz, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au descins astăzi la locuința bărbatului unde au fost ridicate mai multe probe.

”Cercetările au fost preluate, conform competențelor stabilite prin normele de procedură penală, de către D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Pitești, în vederea extinderii cercetărilor și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pornografie infantilă.”, spun oamenii legii.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din comuna Popești, a fost condus la sediul unității de Parchet, urmând ca, după administrarea întregului probatoriu, să fie dispuse măsurile legale care se impun.