Venit în vacanță la bunici, dus cu elicopterul la București

UPDATE:

A venit sa-si petreaca vacanta la bunici, în Argeș, dar a ajuns în stare grava la spitalul Nicolae Grigorescu din capitala, totul dupa ce copilul a profitat de neatentia adultilor si a mers în zona stupilor pe care acestia îi detineau. A gasit o sticla cu dezinfectant și a baut din ea. Cand au vazut ce s-a intamplat, bunicii au sunat 112. Un echipaj al ambulantei l-a preluat pe copil si l-a transportat la spitalul din Campulung.
Medicii de aici au decis ca este important ca micutul sa ajunga să fie tratat la Bucuresti. A fost stabilizat, sedat si intubat si transportat cu elicopterul in capitala.

 

Un elicopter Smurd va ateriza în curând în parcarea din zona Stadionului din Câmpulung, pentru a prelua un copil in stare grava. Din primele informații, copilul în vârstă de 7 ani ar fi înghițit o soluție toxică folosita pentru îndepărtarea insectelor. Copilul va fi transportat la o clinica din București.

CITEȘTE ȘI ... Sfârșit tragic pentru un bătrân din Coșești! Lovit de mașină


Copilul intoxicat este stabil, în afara oricărui pericol. Va fi dus la Spitalul Grigore Alexandrescu, Secția Toxicologie.