Fetiță lovită de mașină - A fost transportată la București

UPDATE, 3 mai:


Copila, în vârstă de 6 ani, lovită seara trecută de un autoturism în localitatea Călinești, a fost transportată cu un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă la un spital din capitală.
 

UPDATE, ora 21:15

Polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni au stabilit că  un bărbat de 32 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DJ 702B, a acroșat cu partea dreapta față a autoturismului o copilă de 6 ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. 

Micuța a fost adusă, însoțită de mama sa, cu o mașină personală până într-un punct unde s-au întâlnit cu echipajul SMURD de prim ajutor calificat. Fetița era inconștientă și prezenta politraumatisme. Ulterior, în apropiere de Pitești, victima a fost preluată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și transportată la spital.

Conducătorul auto implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care nefericitul eveniment s-a produs.”, susțin politistii.

 

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă intervine, în acest moment, în localitatea Călinești, acolo unde s-a produs un eveniment rutier. Un copil, în vârstă de 6 ani, a fost lovit de un autoturism.

Polițiștii Sectiei de Politie Rurala Calinesti la fata locului, pentru dirijarea traficului, iar polițiștii Formatiunii Rutiere Topoloveni, pentru efectuarea cercetarii.

Foto descriptiv