(video) Copil de 2 ani jumatate - salvat de polițiști. Căzuse într-o râpă

Intervenție contracronometru, în această seară, la Poiana Lacului. Polițiștii au fost sesizați prin intermediul numărului unic de urgență 112, de un bărbat, despre faptul că nepotul său, de doi ani şi jumătate, ar fi dispărut din apropierea casei, unde se juca cu fratele său mai mare.

Imediat, în căutarea copilului au plecat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, familia și sătenii. A fost o mobilizare exemplară din partea tuturor și în aproximativ o oră de la sesizare micuţul a fost găsit conştient, într-o râpă, la aproximativ 3 km de locuinţă.

 

”Căutările au durat aproximativ o oră, fiind îngreunate de faptul că zona este împădurită.
Căutările polițiștilor s-au concentrat spre zonele care ar fi fost mai periculoase pentru copil, având pante cu înclinație mai mare.
Într-o astfel de zonă, la aproximativ 3 km de locuinta, unul dintre polițiști a observat ceea ce părea la început o bucata de material textil, căzută într-o poziție greu accesibilă, micutul nerăspunzând la strigătele polițiștilor care îl căutau. 
Copilul se afla ghemuit și era înfrigurat, iar polițistul l-a liniștit și l-a luat în uniformă pentru a-l încălzi.”

Cel care l-a găsit a fost un polițist care cunoştea zona foarte bine. Omul legii  l-a liniştit şi pentru a-l încălzi, l-a ţinut sub uniforma sa tot drumul spre casă.  A fost evaluat medical si s-a stabilit ca nu se impune transportul la spital.