Control secret al prefectului la Pediatrie! Sunt hotărâți să facă tot ceea ce este necesar!

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, împreună cu directorul DSP, Sorina Honțaru, au făcut, astăzi, un control secret la Spitalul de Pediatrie pentru a vedea situația pregătirii pentru lupta împotriva Covid-19. Autoritățile au ajuns la concluzia că personalul medical este pregătit, cunoaște procedurile și conștientizează importanța respectării regulilor în contextul acestei epidemii.

CITEȘTE ȘI ... Miercuri, 8 aprilie: Dacia decide situația celor 13.500 de angajați

S-au purtat discuții cu managerul spitalului, cu directorul medical, dar și cu personalul medical. Pas cu pas au fost prezentate circuitele și fluxurile pe care le vor parcurge pacienții suspecți sau pozitivi. De asemenea, s-a discutat situația materialelor și echipamentelor de protectie și modalitatea de procurare pentru perioada următoare. 
Prefectul a menționat că în spital, la momentul acesta, există echipamente și materiale pentru primul val de pacienți.

”Sunt determinați să facă tot ceea ce este necesar pentru asigurarea serviciilor medicale necesare copiilor și aparținătorilor acestora, dacă va fi cazul. 
I-am asigurat că le sunt aproape și voi face tot posibilul, personal și instituțional, pentru a-i ajuta să găsească soluțiile pentru eventualele probleme care vor putea apărea.”, a declarat Emanuel Soare.