Controale în piețele din Pitești! Amenzi de mii de lei

În condițiile manifestării unei tendințe crescătoare a ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul populației, în data de 25.07.2020, echipe mixte formate din polițiști locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale și Biroului Ordine Publică au desfășurat activități de control în zonele adiacente și în piețele Ceair, Găvana, Trivale, Smârdan din Municipiul Pitești.
    
Cu această ocazie, lucrătorii Poliției Locale Pitești au aplicat un număr de 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7500 lei. Totodată, pentru prevenirea răspândirii virusului, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și cei din cadrul Biroului Ordine Publică, au efectuat verificări în mijloacele de transport în comun, aplicând un număr de 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4000 lei.

”Facem precizarea că au fost efectuate controale având ca scop verificarea purtării măștii de protecție și în spațiile comerciale situate în zona centrală a municipiului, nefiind constatate abateri.”