Controale în Argeș - 44 de amenzi în ultimele 24 de ore!

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Argeș, au continuat acţiunile de verificare, cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, săli de jocuri de noroc, săli de sport, dar şi în mijloacele de transport în comun, privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, cu scopul prevenirii răspândirii virusului SARS COV-2. 

La acțiunile punctuale desfăşurate au participat aproape 100 de polițiști, 60 de jandarmi și 30 de polițiști locali și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Astfel, au fost verificate 87 de societăți comerciale, 135 de autoturisme și mijloace de transport în comun și au fost legitimate aproximativ 300 de persoane. 
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Toți cetățenii sunt rugați să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a proteja atât viața lor, cât și pe aceea a celorlalți. 

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm recomandările autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Acțiunile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare.