Continuă stropirile contra țânțarilor și a altor insecte dăunătoare, în Pitești!

Marți dimineață, a doua trecere din acțiunea de dezinsecție a fost finalizată, cu ajutorul atomizoarelor, echipele de lucrători ai Primăriei Pitești acționând în grupe de câte 10 membri, cu accent pe zonele Trivale, Găvana și Calea București.

CITEȘTE ȘI ... Master GRATUIT pentru tinerii din Mioveni!

Începând cu ora 22:00, în această seară, 9 iulie 2020, va fi reluată acțiunea de dezinsecție a orașului, fiind vorba despre a treia trecere în decursul ultimei săptămâni. 
În intervalul orar 22:00 – 05:00, în această noapte, mașinile dotate cu tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, vor circula pe traseul stabilit anterior pentru acoperirea întregului perimetru al municipiului, după cum urmează:

•    Tun cu pulverizare de până la 50 de metri - pe toate bulevardele și străzile principale, astfel: 
-    zona Coremi, Bd. Petrochimiștilor, Bănănăi, Prundu Mic, Basarabiei, Războieni, Turcești, zona piață Războieni, Nicolae Dobrin, Exercițiu, Craiovei, Banat, Trivale (Calea Drăgășani, Libertății, toată zona până la limita cu Moșoaia), Bd. I. C. Brătianu, Bd. Republicii, Bd. N. Bălcescu, Găvana (bulevard și străzi principale), Ion Minulescu, Carol Davila, Parc Trivale (cu intrare de la Palatul Copiilor, zona Grotă, parcul integral, ieșire către Cornul Vânătorului), Bd. Trivale.
•    Tun pulverizare 30 m - toate parcurile, inclusiv locurile de joacă, astfel: 
-    Prundu, Tineretului (Craiovei), Războieni, Frasinului și Făget (Trivale), Lumina, Expo Parc, Lunca Argeșului, Ștrand.
•    Tun - stropitoare: pe străzile secundare (unde se poate intra cu utilajul, nu pe alei înguste), printre blocuri, în toate cartierele. 
 

CITEȘTE ȘI  ... " Mai puțină panică și o aplicare mai fermă a legii!"

 

 

 

Mâine dimineață, de la ora 05:00, echipele pedestre vor acționa în grupe de câte 10 lucrători dotați cu atomizoare, intrând pe aleile și spațiile înguste din zonele de blocuri, la această a treia trecere fiind vizate, după Calea București, Găvana și Trivale, următoarele cartiere: Prundu, Tudor Vladimirescu, Popa Șapcă, zona Centru, Exercițiu, Craiovei și Gheorghe Doja. 


Pulverizarea insecticidului folosit atât pe spațiile verzi și pe arbori, cât și pe suprafața asfaltată sau pe clădiri, potențează efectul celor trei substanțe active conținute de produs, acestea acționând atât prin contactul cu suprafețele tratate, cât și prin ingestie.
Rugăm posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.
Întreaga acțiune este efectuată conform expertizei specialiștilor în domeniu, aceștia având experiența necesară pentru a aviza atât procedura, cât și substanța folosită, un insecticid pentru interior si exterior, care asigură combaterea eficientă a unui spectru larg de insecte dăunătoare, zburătoare și târâtoare. 


După trecerea a trei săptămâni, acțiunea va fi reluată.