Continuă construcţia blocului de 14 etaje Torre del Sol

Managerul farmaciilor „Eva”, omul de afaceri Aurel Rădulescu, este din nou interesat de investițiile în ansambluri rezidenţiale.

După ce a dezvoltat un proiect imobiliar în centrul Piteștiului, vizavi de Biserica „Sfântul Ion”, care este la un pas de finalizare, acesta a preluat un proiect imobiliar demarat în urmă cu mulţi ani pe strada Fraţii Goleşti. Proiectul „Torre del Sol” s-a dorit a fi un complex de lux, cu spaţii comerciale, de birouri, parcări şi apartamente, însă criza imobiliară l-a determinat pe investitorul iniţial, un spaniol, să abandoneze proiectul, fundaţia şi cele câteva structuri de rezistenţă ridicate rămânând în paragină.

CITEȘTE ȘI ... GERMAG angajează! Salarii de până la 2500 lei

După ani în care proiectul a fost părăsit, iată că acesta va fi reluat, de această dată de un nou investitor. Blocul a fost proiectat pentru 14 etaje și este situat într-o zonă catalogată de agenții imobiliari ca fiind una semicentrală. Patronul farmaciilor „Eva” a intrat în posesia proiectului imobiliar în urma unei licitații, iar la scurt timp după achiziționarea acestuia au și fost demarate lucrările.

Cel mai precis, la anul, viitorul proiectul va fi finalizat, dacă se va lucra în ritmul în care Aurel Rădulescu a ridicat și imobilul din centul Piteștiului.