Consultaţii şi spermograme gratuite pentru cuplurile cu probleme de infertilitate

Infertilitatea este o boală tăcută, care nu doare, fizic, şi nu dă niciun semn. De aceea, medicul Marilena Băluţă, medic embriolog senior, care a deschis clinica Fertility Save din Bradu, recomandă ca investigaţiile să fie făcute în cuplu şi din timp, chiar dacă partenerii nu se grăbesc să devină părinţii. Astfel, dacă se depistează probleme, se pot trata din timp. Pentru a veni în sprijinul persoanelor care se confruntă cu infertilitatea, asociaţia „Şi eu am dreptul să fiu părinte” şi clinica „Fertility Save”, organizează, în data de 11 august, începând cu ora 10:30, o nouă sesiune de consultații și spermograme gratuite. Mai multe relaţii puteţi afla de la organizatori, la numărul de telefon 0755.688.984 sau e-mail: saveyourfertility@gmail.com.


Medicul Marilena Băluţă a reuşit să aducă fericirea de a fi părinte şi cuplurilor din Argeş, având 6 femei care se bucură de sarcini reuşite, urmând şi altele. Dr. Băluţă este foarte dedicată acestei misiuni pe care şi-a ales-o, fiind şi fondatorul asociaţiei “Şi eu dreptul să fiu părinte!”. În luna septembrie, asociaţia sa va organiza un eveniment dedicat copiilor fertilizaţi in vitro. 
“Hand made. Dacă fiecare om are un talent de a face lucruri minunate cu mâinile, specialiștii în infertilitate au talentul de a face copii. Și fac asta de 22 de ani, în România. După atâta trudă, a venit momentul să-i sărbătorim. Dacă aveți un copil conceput “in vitro”, pe 15 septembrie este sărbătoarea lor.”
, anunţă aceasta. 


Iar invitaţia este foarte tentantă: 
“O zi plina de activităţi cu şi pentru copii. Vino împreună cu micuţii tăi să vă bucuraţi cu adevărat de o zi a copilăriei! Am pregătit activităţi în aer liber, ateliere de creaţie şi educaţie, dansuri, muzică, voie bună, magicieni, personaje de poveste şi multe, multe alte surprize. Evenimentul este dedicat copiilor, ocazie cu care vom sărbători şi miracolul vieţii in vitro. Daca vrei să aflii mai multe despre procedurile in vitro, te asteptăm la standul nostru "Şi eu am dreptul să fiu părinte". Vă aşteptăm la o zi a copilăriei! Intrarea este gratuită!”

Kaleidoscopul sarcinii şi nou născutului
La finele lunii septembrie, medicul Marilena Băluţă vă pregăteşte un alt eveniment, dedicat de această dată părinţilor în devenire sau care sunt deja: 
“Sarcina este un univers de nou, de emoţii, de gânduri, de proiecţii. Un caleidoscop de întrebări ale viitoarei mame. Prima întrebare: Oare mă voi descurca?
Vom răspunde primelor întrebări legate de sarcină şi de sănătatea nou născutului pe 29 septembrie 2018, orele 11-13, la “Zarva, club de harababură pentru copii”.

Necesitatea controalelor periodice şi examinarea ecografică în timpul sarcinii. Prevenirea apariţiei şi dezvoltării alergiilor la sugari. Afecţiunile respiratorii şi de sfera ORL care pot apărea în sarcină şi la nou născut. De la primele gesturi, la alaptare şi primele reguli de diversificare a alimentaţiei bebeluşului.
Vom cunoaşte răspunsurile de la o echipă multidisciplinară de medici: Dr. Marilena Băluţă, medic ginecolog dr. Claudia Adriana Nicolae, medic alergolog dr. Ilinca Gussi, medic ginecolog dr. Mihaela Niţă, medic pediatru, consilier în alăptare cerificat internaţional şi dr. Ioan Bulescu, medic ORL.


Cum ne pregătim pentru venirea nou născutului?
Ne pregatim de pe acum! Să descoperim împreună universul sarcinii şi nou nascutului în 3D: DESCOPERĂ! DIFERENŢIAZĂ! DIAGNOSTICHEAZĂ! ......DISEMINEAZĂ (SHARE)
Workshop - GRATUIT
Locurile sunt limitate, înscrie-te acum!
Parteneri:
Zarva - Club de harababură pentru copii
Clinica Medicum
Clinica Luna
Înscrieri: saveyourfertility@gmail.com
0755.688.984”