Bebe Cotimanis va fi în continuare manager la Davila!

Mandatul lui Constantin Cotimanis la conducerea Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești a fost prelungit cu 60 de zile, timp în care vor fi demarate procedurile pentru scoaterea la concurs a funcției de director, în mod absolut transparent.

Conducerea CJ Argeș este în continuare deschisă dialogului constructiv bazat pe argumente logice, pentru orice situație care poate apărea la nivel administrativ, spune Adrian Bughiu.


”La întâlnirea pe care am avut astăzi cu reprezentanții mass-media, au participat și salariații teatrului, cărora le-am explicat punctual despre neclaritățile financiare dezvoltate anul trecut la nivelul instituției și despre posibilitățile de finanțare pe care le are Consiliul Județean Argeș în 2021.

De când am preluat funcția de vicepreședinte, pe linia mea având în subordine și instituțiile de cultură, consider că am dat dovadă de toată deschiderea și am discutat cu oricine a solicitat o întrevedere sau a avut vreo problemă, indiferent de zona mea de responsabilitate.

Cred că pseudo-neînțelegerile care au avut loc în ultima perioadă la nivelul Teatrului Davila au fost unele artificiale, nefundamentate, iar în acest moment sunt pe cale de finalizare.

Ajustări de buget vor avea loc în toate domeniile și ne dorim să ducem la capăt misiunea de a împărți un buget mai suplu tuturor celor 36 de instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Argeș, fie că vorbim de cultură, de asistență socială, de spitale sau de infrastructură.”