UPDATE: Secretar de stat preocupat de sănătatea consilierului judeţean 

În cursul acestei seri, Adrian Ștefan, consilier județean PSD, a suferit o formă gravă de infarct - după cum ne-a declarat medicul cardiolog Adrian Tase, de la Spitalul Județean, acolo unde consilierul a primit primele îngrijiri medicale.
Președintele CS Dacia Mioveni 2012 a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din București pentru a putea fi examinat de specialiști. La acest moment este stabil, rămânând de văzut dacă este nevoie de o intervenție chirurgicală. 

"A avut noroc că a ajuns în mai puțin de o oră la spital, in conditiile in care de regulă pacienții ajung cu mult mai târziu. Deocamdată este stabil, dar a suferit o formă gravă de infarct miocardic, existând un cheag de sânge care i-ar provoca un blocaj. L-am trimis la Universitar pentru mai multe investigații", a declarat, pentru Sursa Ta, medicul cardiolog Adrian Tase.

Secretar de stat preocupat de sănătatea consilierului judeţean 
De soarta lui Adrian Ştefan se interesează și secretarul de stat al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Nicolae Tudose. Cei doi au făcut echipă la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, acolo unde Tudose era director.

 

Adrian Ştefan a devenit pentru prima dată consilier județean în anul 2011, când a intrat în forul legislativ județean în urma decesului fostului vicepreședinte Florea Costache. La momentul respectiv era șef de serviciu în cadrul Primăriei de la Mioveni.
Adrian Ştefan are 60 de ani și a ocupat funcția de director administrativ şi comercial la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, iar din iunie 2015 a fost desemnat să conducă CS Dacia Mioveni 2012. Adrian Ştefan a fost sportiv; a practicat luptele libere la CSM Craiova și a jucat rugby la clubul Petrochimistul din Pitești.

 

foto: Spitalul Universitar București