Consilierul de pe strada ta - AZI în Gavana!

Reprezentanții ALDE Argeș, printre care vicepreședinții organizației municipale Cătălin Gherzan și Aurelian Mondiru, Dan Olărescu, consilierul deputatului Andrei Gerea și consilierii locali ALDE Ionuț Zidaru și Daniel Florea, au pornit astăzi prin cartierul Gavana pentru a sta de vorbă cu cetățenii și a le asculta doleanțele.

Deficiențe în privința siguranței și ordinii publice, reabilitarea locurilor de joacă, dar și accesul dificil pe unele străzi și lipsa locurilor de parcare au reprezentat principalele probleme evidențiate de cetățeni. 

Vicepreședintele organizației municipale Cătălin Gherzan a centralizat alături de Dan Olărescu  toate solicitările, încercându-se găsirea unor soluții.
O parte din solicitări vor fi direcționate către cabinetul parlamentar al vicepreședintelui ALDE Andrei Gerea, iar celelalte vor ajunge în în zona administrativă locală.    

Cetățenii din zona Găvana II (Albina) au solicitat o mai multă implicare din partea poliției locale în cartier. Au mai cerut instalarea unor limitatoare de viteză, trecere de pietoni în zona locului de joacă (Str. Paltinului- Găvana II), toaletarea arborilor și amenajarea spațiilor verzi din zona locului de joacă. Oamenii au mai cerut și analizarea amenajării unor sensuri unice pe Str. Alunului și Str. Carpenului ( Bl. B25 A, Bl. E7) și amenajarea de parcări la Bl. E7, E8.