Conducerea Primăriei BRADU: „Investiţiile nu au fost oprite nici măcar o zi din cauza pandemiei!”

La final de an, administraţia locală a comunei Bradu a făcut o scurtă trecere în revistă a lui 2020, încercând să reliefeze şi aspectele pozitive din acest an atipic. Primarul Dan Stroe a enumerat atât câştigul din plan politic, pentru care a mulţumit cetăţenilor, cât şi pe cele din plan administrativ, constând în faptul că toate investiţiile s-au derulat conform planului.

„Anul 2020 a fost bun din perspectivă administrativă şi politică. În ciuda pandemiei, investiţiile propuse nu au fost stopate,  societăţile executante ale lucrărilor au decis să nu stopeze activitatea şi am reuşit să încheiem ceea ce ne-am propus. În plan politic, la alegerile locale, am atins mai multe recorduri, după cum am mai spus, respectiv: cel mai mare număr de consilieri ai unui singur partid, cea mai mare prezenţă la urne şi cea mai mare diferenţă între primul clasat şi următorul. Aş fi dorit să mulţumesc fiecărui cetăţean pentru votul pe care mi l-au acordat, dar, cum nu este posibil, consider că un semn de mulţumire vor fi investiţiile pe care le vom derula în fiecare zonă a comunei Bradu. Doresc să mulţumesc şi echipei din Primărie, din aparatul de specialitate, pentru că rezultatul de la alegeri se datorează şi muncii lor, a faptului că au lucrat pentru cetăţean, iar brădenii au apreciat modul de lucru pe care eu l-am aplicat la nivelul administraţiei locale de la preluarea primului mandat. Brădenilor le doresc sărbători frumoase, iar anul viitor să fie unul cu totul deosebit, fără nenorocirea asta de pandemie, şi plin de realizări!ˮ, este mesajul transmis de către primarul Dan Stroe. 


La conferinţa de final de an, edilul l-a avut alături pe viceprimarul comunei, Gheorghe Negoi, care, fără lipsă de modestie, a declarat că alături de Dan Stroe consideră că formează cea mai bună echipă pe care a avut-o până acum Primăria Bradu.

„Eu am telefonul deschis 24 de ore din 24 şi sunt mereu prezent acolo unde sunt solicitat, deşi nu este mereu plăcut, dar odată cu funcţia îţi asumi şi aspectele pozitive, şi pe cele negative. Eu colaborez excelent cu domnul primar, iar dacă dumnealui nu va fi mulţumit sau eu nu mă mai ridic la nivelul aşteptărilor o să plec, însă sper să nu dezamăgesc.”, a declarat Gheorghe Negoi, care, la rândul său, a transmis brădenilor „Sărbători fumoase” şi un An Nou fără pandemie.