Concursul Național de dans sportiv „Dansul Florilor” organizat în acest weekend la Pitești

Primăria Municipiului Pitești organizează, prin Centrul Cultural Pitești, Concursul Național de Dans Sportiv „Dansul Florilor”, ediția a XXXIII-a, în zilele de 24 și 25 aprilie, la Palace Events Pitești. 

La eveniment vor participa concurenți de la cluburi de dans sportiv din toată țara, cu vârste cuprinse între 8 și 35 de ani, care vor susține probe de dansuri standard și dansuri latino-americane.

În contextul epidemic actual, concursul se va desfășura fără public și va fi transmis live, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului Pitești, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești și pe canalul Eurosport România, după următorul program: sâmbătă, 24 aprilie, între orele 10:00 și 19:00, și duminică, 25 aprilie, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Concurenții vor fi admiși pe baza testelor Covid efectuate cu 48 de ore înainte de începerea competiției și vor evolua pe categorii de vârste, în opt programe diferite, cu respectarea distanțării fizice. 

Evenimentul, coordonat de coregrafii Alfred Schieb și Corina Schieb, se va desfășura conform Ordinului comun al Minsterului Sănătății și al Ministerului Tineretului și Sportului nr. 462/197/2021.