CONCURS: Cină în doi de Valentine`s Day!

Pe 14 februarie, sărbătorim Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day. Deși aceasta este o sărbătoare preluată din statele occidentale, românii au început să o sărbătorească acum mulți ani. Multe alte state europene au împrumutat această sărbătoare prin care celebrează iubirea. Multe cupluri aleg să sărbătorească prin a lua cina la un restaurant ales sau prin a pregăti masa acasă, cu felurile de mâncare preferate de persoana iubită.
Așadar, Jupiter City Pitești vă propunere un concurs, unde poți câștiga un voucher de 150 de lei, valabil în restaurantul La Butoaie.

CITEȘTE ȘI ... Camionagiu din Rucăr prins cu „ocaua mică"

Pentru a te înscrie în concurs trebuie să postezi AICI un comentariu prin care să-ți anunți jumătatea că îți dorești o cină alături de ea în restaurantul La Butoaie din Jupiter City. Voucherul este valabil exclusiv in restaurantul La Butoaie din Jupiter City, in perioada 14 – 24 februarie 2019. Premiul se va acorda in maxim 7 zile de la data anuntarii castigatoruluisi se ridica de la biroul Jupiter City, de luni pana vineri, interval orar 10:00 - 17:00. 

Câștigătorul va fi desemnat pe 14 februarie prin intermediul platformei random.org.