VIDEO! „Caravana Tinereții

  Astăzi, 2 Mai, de Ziua Națională a Tineretului, în municipiul Pitești, are loc carnavalul stradal "Caravana Tinereții".

Carnavalul se va desfășura pe traseul Casa de Cultură a Studenților Pitești – Direcția Județeana pentru Sport și Tineret – Consiliul Județean Argeș – Piaţa Primăriei Municipiului Piteşti și va cuprinde o serie de momente cultural-artistice-sportive, schiţe de teatru, coregrafii de dans și demonstrații sportive – Zumba în spații nonconvenționale.

Printre participanții la parade, amintim: STARFIX, Andrei Magician, Clubul Latin Street Dance, Trupa de teatru Robertino, Trupa de teatru AD-HOC, Stars Models, Ansamblul de dansuri populare ”Muguraș” – Marin Scarlat, Cantautorul Tiberiu Hărăguș și o parte a Grupului pe care îl coordonează, Folk ”P620”, de la Centrul Cultural Pitești, Kendama – Pitești Squad, Zumba cu Roxana Copaci, Lică Alexandru ( locul II la Dansez pentru tine ), concurs de shooting în pijamale, soliști, mascote – personaje, activități de jonglerie, de acrobație cu monociclu, demonstrații karate, body panting, face panting şi multe alte surprize.

Va fi un concurs inedit, pentru cei care vin costumați în pijama, aduc și perna și participă la Shooting. 

Cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, Casa de Cultură a Studenților Pitești organizează un concurs de shooting și pune la bătaie un premiu de peste 1000 de lei, ce constă într-un sejur la mare, în luna iulie.

Participanții trebuie să se îmbrace în pijamă și împreună cu perna lor să vină, în fața Casei de Cultură a Studenților. Tânărul cu cel mai haios costum şi cea mai expresivă poză va fi desemnat câștigător.